Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe igraszki

Mamy ze stażem - Czyli tochę starsze dzieci

Polecane posty

jak chcecie zobaczyc wiecej moich zdjec to sa ez na fotosiku tez mam tam taki sam nick albo wejdzcie na blog i tam sa linki,spadam juz sprzatac Jola wyslalam ci wszystkie:D

Rudamaxi super fotki masz słodkie dzieciaczki, a Ty i Alex wyglądacie naprawdę super, zdrać receptę na swoją super linię!!!!! Hb a do ciebie dotarły fotki

Heh jem ile wlezie do tego mineraly i witaminy niczego sobie nie odmawiam i wpadlam w anemieee:O w poniedzialek ide sprawdzic czy juz sie jej calkiem pozbylam. Jola to jest tak jestem sama z dwojka dzieci dom na glowie wiec zadko kiedy siedze nawet teraz jak klikam to stoje bo przegotowuje mleko,wiec lukam czy nie wykipi;)

Gość hej babeczki

macie ochote na chrusciki to wpadnijcie mam ich ze ho ho sa ciepelkie jeszce!

no więc...siedzę sobie w sobote na kafe:D :P a co? po kolei... ruda:D super zdjątka, pasuje do Ciebie ten Alex , moze jednak nie dasz mu długo czekać? ;) cudowne dzieci, a jakie cudowne sukienusie ma Wiki:) fakt, figury to ci zazdroszczę:P Jolu, ja też poprosze zdjęcia:) przybyslawska@o2.pl witam nową koleżanke:) Miracle

ale u nas była burza śniegowa, łał:O a u mnie na budowie 5 chłopa walczyło cały czas:) nagotowałam sagan ogórkowej i usmażyłam stosy placków ziemniaczanych na obiad dla nich:D aaa, i jeszcze upiekłam super szybki i super tani jabłecznik na kruchym ciescie:D

a tak tylko zapytałam,bo w soboty i niedziele ty się raczej mężem zajmujesz:D Dziewczyny ale z was gospodynie.Ja robię wszystko prócz ciast:( Jakoś nie mogę się przemóc.Od wielkiego dzwonu tylko. Jola ja tez chcę zdjęcia,bo nie doszły

ruda------że się wtrącę-------musi być ten Alex naprawdę dobrym człowiekiem,że myśli o tobie choć masz rodzinę i nie jesteś sama.Niewielu facetów których znam mogłoby się na to zdobyć.Zastanów się więc może.............:)

Manika teraz zauważyłam dopiero suwaczek! To ty młoda mężatka jesteś:D

a no;) mój długoletni związek niedawno został zalegalizowany:D :D :D i zostałam oficjalnie żoną:P

zastanowie sie,zastanowie;) a ja sie wzielam za sprzatanie i sily mi opadly a zostal korytarz kuchni,toaleta i schody na dol:O ale malutka ya to juy wzkapana,no coy nie bzlo wzjscia bo wstala y placyem wiec ja ja bach syzbko do czca i cyuje ye cos mi mokro w reke ,odwracam i co widye biala bluyka ymienila kolor na yoltz na plecach,hihihi Ja poprosye te chrusciki

idę z dzieckiem do wanny.bo ostatnio lubi nurki robić i muszę ją nie spuszczać z oka:)

Hejka! Juz po imprezce.Bylo troche gosci,duzo jedzonka,troche muzyczki,baloniki,serpentynki... Nagrywalam na kamere i porobilam dosyc sporo zdjec.Najladniejsze wrzuce na fotke za jakis czas i Wam podam link.Ale to jak juz Miki zasnie,a ja posprzatam,pomyje,wiec pewnie bardzo pozno w nocy. Serdecznie pozdrawiam!

przesylam wirtualnie chrusty,bo pekne!!!!!!!!

właśnie sobie przypomniałam,że Iza miała być w weekend .Podobno mąż miał laptopa w domu zostawić.Czyżby jednak zabrał go do Kenii?:D hb-ale pojadłam tych twoich ciachów:D

Dzieci spia kuchnia i toaleta tylko zgrubsza sprzatniete poprawie w poniedzialek,ja po dlugiej kapieli i zmuszona jestem delektowac sie do herbatki wafelkami bo chruscikow u mnie niet .Jak tak dalej pojdzie to w poniedzialek sama zrobie bo hb narobila mi okropniasta ochote na nie. Robie drugie podejscie do wzslania zdjec do hb

Bojcie sie Boga ,ktora godzina a was nie ma!!!!!!!!!!!😭 Wczoraj nie dalam rady wyslac hb wszystkich zdjec wiec ide dokonczyc wysylanie

Cześć kobitki. Właśnie skończyliśmy obiad. I jak się naczytałam o chrustach hb to aż mnie wzięła ochota. Manika i Aga fotki wysłałam

OOOO ciekawe ciekawe bo ja narazie mam zestawiki tylko na mikolaja i to jeszcze oprocz Viki:O ale za to juz zamowilam ksiazke dla mamy pod choinke;) a jeszcze mam 11 urodziny Konradka a 23 kruszynka ma imieniny,oj ciezki miesiac dla portfela ;)

Ja nawet jeszcze nie myślałam o prezentach gwiazdkowych, ale chyba powoli już pora