Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Król Olch

Idź głosować!!!!

Polecane posty

Gość Król Olch

"Als die Nazis die Kommunisten holten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Kommunist. Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,habe ich geschwiegen; ich war ja kein Sozialdemokrat. Als sie die Gewerkschafter holten,habe ich nicht protestiert; ich war ja kein Gewerkschafter. Als sie die Juden holten,habe ich nicht protestiert; ich war ja kein Jude. Als sie mich holten,gab es keinen mehr, der protestierte." (Najpierw przyszli po komunistów, ale się nie odezwałem, bo nie byłem komunistą. Potem przyszli po socjaldemokratów i nie odezwałem się, bo nie byłem socjaldemokratą. Potem przyszli po związkowców i znów nie protestowałem, bo nie należałem do związków zawodowych. Potem przyszła kolej na Żydów, i znowu nie protestowałem, bo nie byłem Żydem. Wreszcie przyszli po mnie, i nie było już nikogo, kto wstawiłby się za mną.) Martin Niemöller (1892–1984), niemiecki pastor, działacz antyhitlerowski. Najpierw przyszli po lekarzy, nie protestowałem, bo nie byłem lekarzem. Potem przyszli po byłych ministrów i znów nie protestowałem, bo nie byłem politykiem. Potem przyszła kolej na przedsiębiorców i znowu nie protestowałem, bo nie byłem bogaty. Kiedy przyszli po mnie - nie było już komu protestować... LUDZIE! Idźcie głosować - to być może ostatnia szansa by ICH odsunąć od władzy.

Gość ja wam to napisze
Wczoraj o 6 rano obudzili mnie....przyszli....ze strachem otworzylam drzwi....bylam cala rozdygotana....patrze...a to tylko grupa pseudokibicy z bejsbolami za drzwiami...co za ulga :D

Gość taa..
Potem przyszli po dziennikarzy, nie protestowalem nie bylam dziennikarzem

Gość
potem przyszli po mężczyzn... nie protestowałam bo nie byłam mężczyzną... :p

Gość he he
potem przyszli po Nelly, nie protestowalam- wezcie ja do cholery :D