Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 1, 2007 tak jak w temacie. Plus jeszcze pytanie czy myslicie ze sa one za slabe w porownaniu z innymi. Prosze o opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 1, 2007 halooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cilestowa7 Napisano Październik 1, 2007 brałam 3 miesiące ale zmieniłam bo mi straszne pryszcze powychodziły! byłam u dermatolog (nie skojarzyłam że to może być od tabsów) a ona kazała mi szybko zmienić cilest. teraz biorę diane i buźka bez zarzutu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja przytyłam po Napisano Październik 1, 2007 cileście 10 kg, które zgubiłam dopiero jak odstawiłam tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cirrilla Napisano Październik 1, 2007 cilest biore od 1,5 roku. przez pierwszu rok nnie bylo zadnych problemow, tak jak bym wogole nie brala tabetek. w czerwcu na mies zrobilam przerwe...i sie zaczelo, problemy z cera przytylam 4kg...lekarz powiedzial ze to sie ureguluje. koncze teraz 3opak od czasu przerwy i.. no wiec z cera juz troche lepiej ale szalu nie ma, waga sie trzyma, tzn ciagle te 4kg nadprogramowe. poczekam jeszcze mies jak cera sie nie poprawi to chyba zmienie. tylko na jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrób to sam Napisano Październik 1, 2007 cilest a cera?? 11:24 cirrilla cilest biore od roku, jednak w czerwcu na mies zrobilam przerwe. jak wrocilam do tabletek zaczal sie koszmar, problemy z cera i to nie tylko na twarzy ale tez plecy i dekolt no i do tego 5kg w ciagu 2 mies. moj ginekolog mowi ze to sie ustabilizuje i wroci do normy. dla mnie to dziwne gdyz cilest ma pomagac na cere a nie ja psuc....nie wiem czy brac dalej i czekc na poprawe czy zmieniec na inne tabletki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania2005m 0 Napisano Październik 1, 2007 Brałam go dosyć długo, ale nie polecam. 6 kg więcej i inne sensacje. Odstawiłam go na trochę i potem znów do niego wróciłam, ale juz gorzej być nie mogło, było mi niedobrze po 12 godz na dobę. Osobiście go niepolecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 1, 2007 ja biore go juz 10 miesiecy. Fakt, przytylam 4-5 kilo. (czesto mylicie pojecia, nie tyje sie od samego lykania tabletek tylko od tego ze jedne dzialaja na nasz apetyt a jedne nie. Jedne zatrzymuja wode bardziej a inne mniej). Co do cery to jestem zadowolona, nie mam pryszczy zadnych. Diane bym w zyciu nie zaczela brac. Konska dawka hormonow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 2, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Październik 2, 2007 ja brałam kilka miesiecy przed ciaza i czułam sie super teeraz tez do nich wracam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja biorę od Napisano Październik 2, 2007 ponad 3 lat i jestem zadowolona :) nie przytyłam, nawet mi ubyło 3-4 kg. Ale nie wiem czy przez tabletki ;) Cera... bez zmian u mnie, ale nigdy nie miałam specjalnych problemów. Samopoczucie OK. Nie wiem jak w stosunku do innych, bo to moje jedyne tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapytajcie dermatologa o Napisano Październik 2, 2007 cilest. bardzo malo prawdopodobe jest aby po nim was wysypalo bo w innych krajach uzywany jest jako lek na tradzik!!! tak samo jak u nas diane. za to wszystkie inne mozliwe skuti uboczne moga wystepowac. ja bralam kilka ladnych lta prze, ktore nic mi sie nie dzialo do czasu. wystapil duzy cellulit, ktorego wczesniej nie mialam. jestem bardzo szczupla i nie mam tendencji w rodzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lasencja100 Napisano Październik 2, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka849 0 Napisano Październik 2, 2007 hey! ja biore 2 dzien lekarz zmienil mi z novynette ehh tyle zlego juz naczytalam sie o tych tabletkach , ale mam nadzieje, ze mi pomoga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 3, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 5, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 5, 2007 biorę od chyba osmiu lat :) są swietne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 5, 2007 A co sadzisz o ich skutecznosci? wiesz, tyle sie tu naczytalam ze dziewczyny w ciaze zachodza nawet przy reguralnym stosowaniu ze az ciarki mnie przechodza na sama mysl.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 5, 2007 nie wierzę w to ze mozna wpaść przy cilescie :) nigdy nie wpadłam biorę w miarę regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 8, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polejka 0 Napisano Październik 8, 2007 Nie przytyłam po cilescie nie wpadłam przy nim nie wyskoczyly mi zadne pryszcze itp. Miesiaczki mniej obfite i zdecydowanie mniej bolesne niz przed tabsami, ale mam czeste plamienia i choc cilest biore od 4 albo 5 lat wciaz nie mam regularnych miesiaczek jakby sie wydawalo, ze powinny byc (czasami okres dostaje w poniedzialek, czasami we wtorek a raz na kwartal w srode :O ) i tego powodu chce je w koncu zmienic jak i z powodu humorów jakie dostałam po tabsach :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 8, 2007 Wypowiedzcie sie dziewczyny co myslicie o jego skutecznosci, prosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaNotte 0 Napisano Październik 8, 2007 No właśnie jak to w koncu z tym Cilestem - od wczoraj zaczęłam je brać i są to moje pierwsze w życiu tabletki ale naczytałam się mnóstwo o tym że na nich najczęściej sie wpada a jak sie wpadnie to dziecko chore się rodzi, Boże masakra :/ Tak się cieszyłam, że w końcu odstawimy z Ukochanym te cholerne prezerwatywy a tu jednak trzeba bedzie się nadal męczyć i bedzie bolało ://////// Jestem załamana tymi informacjami o wpadkach ://// W dodatku jestem w grupie podwyższonego ryzyka, nie piję, nie palę, nie jestem zapominalska :/ CHce mieć kiedys zdrowe dzieci a teraz chce się cieszyć komfortem i bezpieczenstwem, każdą cenę jestem w stanie zapłacić za tabletki które będą bezpieczne, jak to z tym gównianym Cilestem????????? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ CZARNE LINKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gandzia i Bandzia Napisano Październik 8, 2007 No piszta jak to z tym gównem jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 9, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka849 0 Napisano Październik 9, 2007 hmmmm ja biore te tabletki dopiero drugi tydzien, slyszalam wiele nie pozytywnych opinii, ale skoro tyle kobiet je zazywa tzn, ze nie moga szkodzic, zrezta te nasze minipigulki nalezy brac bardzo regularnie max 2-3h spoznienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 9, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 10, 2007 podnosze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 11, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusesitka milagritka Napisano Październik 11, 2007 odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach