Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinkk

czy znudził mi się chłopak?

Polecane posty

mam chłopaka prawie 2 lata jest fajnie ale coraz bardziej mysle o tym co bedzie jak sie rozsatniemy o instruktorze prawka tez mysle choc ma rodzine,,, nie wiem co sie dzieje to normalne?? a jak pojde na studia za rok to nie wiem czemu sadze, ze nasz zwiazek uklęknie.... macie podobnie??

sory za szczerość, ale skoro za rok zaczynasz studia, to skup się na nauce do egzaminów na nie :O facet ci się znudził, to normalne, nie byliście sobie przznaczeni i tyle... uczucia też się wypalają... ale błagam, nie myśl o żonatych :O poczytaj tu troche wpisów zdradzonych żon, może zrozumiesz o co chodzi ......

wiem, nie chce rozbic zwiazku tylko czasem myśle o nim tak dl asiebie;) wiec spokojnie;)

no to chociaz tyle dobrze :) zastanów się nad swoim związkiem i porozmawiaj z chłopakiem, powiedz mu o tym wszystkim... i tyle powodzenia

wiesz na razie jest dobrze jak jest, a podejrzewam, że już na wakacjach lub na początku studiow si eokaze ze raczej see you ;p a po 2 on nie chce sie kształcić....zawodówka i zadowolony;/ bo on tweirdzi, ze wiele po studiach w markeci erobi a on da rade bez tego miec hajs.. ale mi też jest głupio, ze on ma tylko zawodowke i az siara czasem gadac ze znajomymi o wykształceniu bo co powiem zawodowka?? wrrrr pozdro;)

Gość inżynier
Naucz się szacunku do ludzi, ja mam wyższe wykształcenie i wielu kumpli po zawodówkach i NIGDY powtarzam nigdy nie wstydziłem się takich znajomości... wykształcenie to nie inteligencja. Myślisz ze jak skończysz jakieś studia to będziesz mogła się uważać za lepszą ?

Gość rwwrewrewerewrw
"wiem, nie chce rozbic zwiazku tylko czasem myśle o nim tak dl asiebie" - bua ha ha ha ha.. a czy ty myślisz że mogłabyś w ogóle rozbić jego małżenstwo? ty - dziewczyna kończąca szkołę średnią zaledwie, nie mająca nic prócz ciała do zaoferowania? myślisz że on by ciebie chciał i wolałby zostawić swoją żonę którą zna już trochę lat i z którą tworzy rodzinę? hahahaha masz wysokie i nierealne mniemanie o sobie.

Gość laska masz tak zryty beret
że nawet studia nic tu nie zmienią :O