Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLUB I TYLE

A JA BYM CHCIAłA TYLKO BIAłą SUKNIE I NIE ROZUMIEM JAK KTOS MOZE W INNEJ BRAC

Polecane posty

Gość wredota obrzydliwa
tylko wieśniaczki idą w białej sukni. poza tym mało kto dobrze wygląda w śnieżnej bieli

Gość a ja aja aja
miałam z dodatkiem starego złota

Gość milka z alpejskiego mleka
chuj nas to boli?

A ja bym NIE chciała w białej, ale nie mam nic przeciwko białym kiecom. Jak komuś pasuje i zależy to czemu nie, ważne że ja mam prawo wyboru. De gustibus non disputandum est. Prawda stara jak świat.

Gość
ja tez nie miałam białej tylko jasne ecru ale to nie znaczy, że w bieli to wieś widzę jednak, że ktoś tu jest\" znawcą wszelkich trendów i jedyną wyrocznią piękności\", a raczej próbuje się taką robić :D wredota obrzydliwa-------> chciała bym zobaczyć to twoje cudo????

Gość Ludzie olewusy są
wiele pokoleń brało sluby w białych sukniach i nagle rzekomo według niektórych biel się niemodna robi i komuś w niej nieładnie...ciekawe czemu???

Gość deli 25 jeszcze
nie sprzedałaś tej sukni!!

Gość a ja nie rozumiem
ze ktos moze nie rozumiec ze ktos inny ma odmienne upodobania jak nie lubisz innych to idz w bialej ktos bedzie chcial czerwona i nie zabronisz :P

kazdy ma swoje zdanie i swoj gust ja mam jasna karnacje i jasne wlosy i w bialej sukni z bialym welonem poprpstu wygladam jak biala smierc a nie jak panna mloda jezeli mierze dwa te same modele bialy i ecru i w ecru mi jest lepiej zdecydowanie to niby dlaczego mam wybrac gorzej bo ktos sobie nie wyobraza ja sobie nie wyobrazam dac za kiecke 1500zl i sie sobie w niej nie podobac bo biala ma byc...