Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MhBB

Studia

Polecane posty

Gość MhBB

Witam. Studuuje ktos stosunki międzyanrodowe lub prawo ??

Gość MhBB
A wiesz mzoe jakie przedmioty i n jakim poziomie trzeba zdac na maturze ??

Gość ja idę na prawo
ale póki co jestem w drugiej LO... wieć jeszcze dwa latka... na prawo trzeba zdać historię i to najlepiej rozszerzoną.. na stosunki wydaje mi się że wos... ale to mało przyszłościowy kierunek;]

Gość MhBB
Tez mysle nad prawem ale jestem w I lo. :] Czemy tak sądzisz ze mało przyszlosciowy. Mi się wydaje ze własnie Stosunkimiedzynarodowe to kierunek z przyszłoscią :P

A mnie sie wydaje ze na dzien dzisiajszy nie ma kierunku z \"przyszłoscia\" bo nie wiadomo co bedzie za 5 6 lat kiedy skonczymy studia. Napisze tak, bezsensem jest isc w kierunku ktory Was nie interesuje tylko dlatego ze panuje stereotyp ze jest \"przyszłosciowy\" Jesli robi sie cos na sile predzej czy pozniej cos w Was peknie, Wiem co mowie, zrezygnowałam z zarzadzania na rzecz stosunkow miedzynarodowych A co do matury zdawalam rozszerzona geografie, rozszerzony angielski i rozszerzony polski. Pocieszam poziom rozszezony jest zazwyczaj duzo prostszy niz podstawowy

Gość ja idę na prawo
wiesz co... wiele osób teraz na to izdie... i potem będzie swego rodzaju wylęgarnia...a w jakiej klasie jesteś? ja human...

Gość MhBB
Nom mozliwe ale sprobowac mozna. Jestem w historyczno-prawnej :P .Ale na prawo tez bardzo duzo ludzi idzie. MAm jeszcze duzo czasu . :]

Gość MhBB
szmaragdowa noc Fajna wypowiedz zmotywowała mnie troche :] A czasem nie trzeba beszcze zdawac WOsu ?? Bo ja słyszałem ze na stosunki trzeba zdac Historie wos i jakichs język obcy ( najlepiej te przedmioty rozszezone)

Gość MhBB
Nom zgadza sie :] Ale jeszcze dokonca nie wiem czy chce isc na prawo.Póki co interesują mnie stosunki międzynarodowe

MhBB moj kolega zdawal geografie rozszerzona a polski i angielski na podstawowym i dostal sie na stosunki miedzynarodowe A jesli chodzi o przedmioty ponoc sa w wiekszosci humanistyczne a jesli jest jakis scisly typu elementy matematyki, ekonomiczne jak mikro i makro ekonomia to w granicach rozsadku, przez jeden semestr wiec mozna dac rade. A jesli chodzi o jezyki to angielski mam obowiazkowy a drugi jezyk wybiersz jesli chcesz jako nieobowiązkowy ja wybralam niemiecki Z nadzieja ze kilka przedmiotow przepisza mi z poprzedniej uczelni