Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola rtyuiop

mam sprawe z języka niemieckego

Polecane posty

Gość jola rtyuiop

muszę napisać 1 dialog w którym kupuje białą koszule granatowy krawat i jeans napiscie proszę was jola

Gość a co tobie sie nie chce

Gość jola rtyuiop
za bardzo języka niemieckiego nie umiem

Gość ajne koszule granate
und jeansy, danke:D

Gość jola rtyuiop
ja dzien dobry sprzedawca dzien dobry sprz w czym moge pomóc ja szukam bialej koszuli i spodnie sprz jaki kolor koszuli i spodni ja koszule chce bialom a spodnie niebieskie sprze a mozna rozmiar koszuli i spodni ja koszula mam xl a spodnie na metr 180 sprze prosze tutaj ma pan koszule i spodnie ja a mam pan jeszcze krawat granatowy sprze tak prosze ten bardzo dobrze pasuje do koszuli i prosze podejsc do kasy ja ile place 240 zl prosze sprze dziekuje do widzenia ja do widzenia

Gość jola rtyuiop
Angelica220 juz vi napisalem po polsku

Gość tlumaczyciel
Pomimo, ze ten polski dialog jest beznadziejny, to ci go przetlumaczylam, bo mi sie nudzi. ja dzien dobry -Guten Tag sprzedawca dzien dobry -Guten Tag sprz w czym moge pomóc -Kann ich Ihnen helfen ? ja szukam bialej koszuli i spodnie -Ich suche ein weises Hemd und dazu eine Hose sprz jaki kolor koszuli i spodni -Was für eine Farbe soll das Hemd und die Hose haben ? ja koszule chce bialom a spodnie niebieskie Ich möchte ein weses Hemd und eine blaue Hose sprze a mozna rozmiar koszuli i spodni - Was für eine Größe tragen Sie ? ja koszula mam xl a spodnie na metr 180 -Das Hemd in der Größe xl, und die Hose für die Länge 180 sprze prosze tutaj ma pan koszule i spodnie -Bitte, hier haben Sie das passendes Hemd und die Hose ja a mam pan jeszcze krawat granatowy -Haben Sie auch eine dunkel blaue Krawatte ? sprze tak prosze ten bardzo dobrze pasuje do koszuli i prosze podejsc do kasy -Ja, bitte schön. Diese Krawatte paßt sehr gut zu dem Hemd und bitte kommen Sie zur Kasse ja ile place 240 zl prosze - Was kostet das zusammen ? 240 zl, bitte. sprze dziekuje do widzenia -Danke, Aufwiedersehen. ja do widzenia - Aufwiedersehen

Gość jola rtyuiop
bardzo dziekuje