Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ardromeda

kupowaliście coś w empik.com?

Polecane posty

Gość ardromeda

zastanawiam sie który sklep internetowy z muzyka jest najlepszy. pare razy zamawialam w roznych sklepach i w sumie ciagle sie tylko wsciekalam, zazwyczaj dlatego że czekalam bardzo dlugo na przesylke. a w empiku mozna podobno odebrac osobiscie w ktorym sie chce sklepie, ale zaplacic po cenach internetowych. prawda to?

Gość que
prawda. raz odbieralam w empiku, wszystko ok, raz mialam kuriera do domu i tez dosc szybko 3-4 dni

Gość 7rasputin7
empik rządzi, do innych księgarni internetowych więcej nie zajrzę. zawsze zamawiam w empiku przez net i odbieram sam. nigdy się nie przejechałem. ostatnio coś im www nie chodziła a teraz widzę że zrobili nową i looz, lepiej śmiga i szuka tego co potrzebne.

Gość jary
Tak, jest teraz nowa stronka empa. Zmodernizowali ją niezle. Trza sie do niej przyzwycziać, bo jest troch einna od poprzedniej, ale wybor taki sam, wiec luzik

Gość lilaveneda
Kupowaliśmy ( mogę rzecz, bo cała moja rodzina się tam zaopatruje), cierpimy na syndrom niechęci do chodzenia po sklepach, ale lubimy ksiązki i płyty, więc sklepy internetowe to dla nas zbawienie, empik nam podpasował i zostalismy jego stałymi klientami. A nowa stronka ok, fajnie, że jasne kolory. Zresztą zmiany są dobre, o ile potrafi się je wprowadzać a w tym przypadku jest dobrze.

Gość znanizba
Ja dość regularnie kupuję jakieś książki czy czasem płytę, bo jest mi wygodnie, oferta jest duża, więc nie muszę się rozdrabniać i wszystko mogę nabyć w jednym a nie w 5 miejscach.

Gość rosie-posie
ja nie lubię zmian, bo jak już się do czegoś przyzwyczaję to.. hihihi :) ale tu musze się zgodzić zmiany na stronie przyniosły tylko pozytywne wrażenia. a co do samego empiku to zamawiałam nie raz i nie dwa i zawsze miałam wszystko na czas. najlepsze ujest to że w tej wyszukiwarce empikowej można znaleźć po prostu wszystko, a nie tak jak w innych netowych sklepach.

Gość Ambrella
Tia...wszyscy krzyczą o tym merlinie, ze niby lepszy i krytykują empik.Co za dziwne ograniczenie.Przecież empik dba o klienta i sie rozwija! Czy nie o to chodzi...?

Gość zenek z miasta
hmmm a czy ceny w internetowym empiku i tradycyjnym sa inne?

Gość fajka18
tak ceny w netowym empiku są niższe niż w salonie. a odebrać mozesz gdzie chcesz, w którymkolwiek salonie w PL więc nie płacisz za przesyłkę. dlatego wolę kupować przez net. poza tym w necie wpisuję hasło kluczowe, klikam i po max kilku dniach odbieram. a jak mam szukać w tradycyjnym to można się zakręcić w tych regałach :D

Gość frezja11
no teraz to są już chyba niższe niż gdziekolwiek, po 5 zł różnicy minimum na tytule, niż gdzie indziej. empik powala konkurencję na kolana :)