Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaa

WóZEK MUTSY-POMOCYYYYY

Polecane posty

Gość mamaaaa

Witam wszystkich własnie sprzedalismy quinny buzz był fajny lecz juz za mały dla naszego dziecka no i nie oszukujmy sie ciezko sie go prowadziło. teraz chcemy kupic mutsy ale mam pare pytan: czy łatwo sie składa,czy cieme kolory wózków nie płowieja, co z wjazdami np na schody(w quinny nie było problemu łatwo sie go wciagało) i czy jasne kolory nie brudza sie bardzo z czego zrobiuona jest tapicerka i w ogóle za i przecie(chodzi mi o spacerówke. pomóżcie mamy

ja mialam czany mutsy i buda troche wyplowiala od slonca co do wjazdow po schodach itp, jezeli nie zablokowalam kol to bylo b ciezko... do tego wozek dosyc ciezki a siedzisko BARDZO waskie radze dobrze sie zastanowic do tego troche trzeszczaca budka, ktora po zlozeniu nakladala sie na oparcie moj syn nie mial gdzie glowy podziac czasami :-P

Gość mamaaaa
więc powiedzcie mamy jaki wózek kupic taki, który bedzie na długo fajnie wygladajacy i wygodny dla dziecka a cacual s4??

casual tez fajny ja mam bebecar vector i z tego wozka jestem najbardziej zadowolona :)

Gość mamaaaa
tylko ten wózeczek ma niepompowane koła a tego sie obawiam choc cena jest podobna jak mutsy podoba mi sie jeszcze casual lecz boje sie ze bedzie mały jest do 18 kg lecz quinny tez w opisie był do 18 a moje dziecko 12 kg ledwo w nim siedziało nie mówiac juz o kurtce czy spiworku jeszcze i'coo tez jest fajny tylko podobno do 15 kg

Gość prawda najszczersza
no racja - kola sa niepompowane nie pomyslalam, ze mozesz chciec chodzic po extremalnych sciezkach ;) ja mieszkam w duzym miescie, mamy proste chodniki, wszedzie podjazdy i piekne alejki w parkach wiec mi az tak bardzo nie zalezalo na pompowanych kolkach :) a i'coo tez sa rewelacyjne :D

Gość mamaaaa
wiec, który z nich bedzie na tyle starczał az moja córcia bedzie na tyle duża zeby sama chodzic oraz taki, który jest sprawdzony i naprawde dobry mutsy bardzo mi sie podoba wyglada na duzy szeroki, pompowane koła no ale co z tym składaniem???

dla mnie pompowane kola sa wada jak dla tak duzego dziecka wozek ciazki i ciezko sie go prowadzi no ale kazdy ma swoje zdanie

widzialas mutsy na zywo? wydaje mi sie ze nie zaswiadczam Ci ze szoroki to on ma tylko stelaz siedzisko mikro ja zrezygnowalam z niego kiedy nadeszla zima spiwor i kombinezon a moje dziecko nie mialo jak sie ruszyc :-o

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja mam tako sportera i jest super:)