Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angielski-prosba o pomoc

angielski-prosba o pomoc

Polecane posty

chcialabym prosic o spr blędow ? i ewentualna pomoc: I spent most of holidays at home becouse i had'nt made any plans before I was watching tv and relaxing In the middle of July I want to Gdansk Gdansk-is at the seaside I was there with my friend without my parents It was fantastic I was swimming in the sea played football on the beach In the evenings I went to the disco with my friends becouse I love dancing I spent there three weeks I met a few new people We were relaxing togheter We were walking a lot and we went to the cinema and swimming pool I remember one thing-it was sunset in evenngs it was great! i love it Sunset is so special becouse is very romantic. Next year I'm also going there

nikt nie pomoze ? :(

upupupup podnosze to wazne :D

Gość BeznadziejnaosobaGorsza
było sie uczyć a nie zakładać nauczycielowi kosz na śmieci na głowę. Tak więc, po staropolsku - W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J

Masakra. Za dużo błędów, nie chce mi się poprawiać.Zamiast siedzieć w internecie to mogłabyś się angielskiego więcej pouczyć. Przydałoby się...

Gość kapusciana glowa
dokładnie Antoinette - masakra. tego nie trzeba byloby poprawiac, tylko napisac od nowa.

IV L.O. i nie widzę w tym nic śmiesznego. Nie chcecie pomóc to spadajcie i tu nie wchodźcie

Gość kapusciana glowa
a slyszalas autorko o czyms takim jak konstruktywna krytyka? po prostu wez sobie do serca nasze rady i przyloz sie do angielskiego, bo jak tak dalej pojdzie pojdzie to nie wiem jakim cudem zdasz chociaz podstawowa mature z ang. a tak btw. od kiedy licea sa znow czteroletnie?

Gość Róża5454
Kochana, Proponowałabym, abyś nie zagłębiając się w szczegóły uprościła swój tekst i napisała wszystko w czasie Simple Past.

Gość corobic_poradzcie
a od kiedy jest czwarta klasa LO? Zdawało mi się, ze są tzryklasowe, sama w 3 jestem...

Gość I want to Gdansk
:D

Gość asssaaa
pewnie wy nie napisalibyście lepiej :P

Gość Ewka marchewka.
czy mogę to pokazać mojej pani z angielskiego jak się będę starać o dwóję, żeby zobaczyła, że są gorsi ode mnie?

Gość corobic_poradzcie
asssaaa zapewniam Cię, ze napisałabym lepiej. Choćby dlatego, że byłam w 2 etapie Olimpiady z angielskiego, a tam z taka pisownią bym się nie dostała. CU!

Gość asssaaa
tacy wlasnie sa Polacy: bardzo lubia wysmiewac innych

Pewnie :) Zwłaszcza jezeli jest z czego się pośmiać. Dziewczyna z IV klasy LO (której podobno nie ma) robiąca takie błędy :) Ubaw po pachy!

Gość asssaaa
a ja nie bylam na zadnej olimpiadzie i dostalam oferte pracy za oceanem. Perfekcyjnie angielskiego nie umiem, na interview nikt sie ze mnie nie smial, dodam ze praca "umyslowa", zgodna z moim wyksztalceniem. Co mi sie tam podoba: wlasnie to ze ludzie bardziej przyjaznie traktuja innych: u nas to tylko umiecie gnoic ;)

Gość asssaaa
najbardziej przyjaźnie traktuje mnie szef, ale on już ma takie podejście i dba o swoje kobiety. Wykształcenie mam pielęgniarskie więc pracuję jakby w zawodzie, bo się "opiekuję" starszymi panami. A umysłowa jakby kto pytał napisałam w cudzysłowiu, bo bardziej chodzi mi o to, że głównie pracuję głową. Oni to lubią, a jest dla nich dużo taniej :)

Gość asssaaa
haha oj jak milo podszywaczu ze sie pojawiles ale pielegniarka nie jestem ;) pielegniarka bardzo dobrze tam zarabia i sa akurat bardzo doceniane!!! znow obelgi polaczkowe

Gość asssaaa
żebyście mi zazdrościły jak wrócę z kaską $$$ do Polski i będziecie mi buty na nogach przymierzać za te swoje marne 700zł

Gość asssaaa
ta pierwsza wypowiedź z 19:21 to oczywiście podszyw :o

Gość asssaaa
ta pierwsza wypowiedź z 19:21 to oczywiście podszyw :o

Gość asssaaa
hehe juz zawisc ;).