Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidoczna_pokiereszowana

Dlaczego??

Polecane posty

Grupa znajomych. Nagle pojawia się w niej On. Zwracam na niego uwagę, On oczarowany mną, spędzamy w większym gronie cudowne wakacje. Widzę, że niewiele mi potrzeba do tego, by oczarować Go sobą. Zakochuję się w Nim powoli. On nic nie wie, traktuje mnie wyjątkowo, ale jest nieśmiały i nie domyśla się, co ja czuję. Po wakacjach kontakt sporadyczniejszy, jedynie raz na 2 tygodnie na jakiś wypadach na piwo w stałym gronie. Zwierzam się koleżance, ona namawia mnie, bym go czarowała. Jednak przez jakiś czas nie mogę się z nimi wszystkimi widywać. Po jakimś czasie wracam i okazuje się, że.. moja koleżanka się z Nim zaprzyjaźniła i On wyraźnie nią zainteresowany. Nie wytrzymuję i rozmawiam z nią o tym w końcu. Okazuje się, że to On zaczął nawiązywać kontakt, ona się powoli zauroczyła i wszystko jest na dobrej drodze, by byli razem. Ale jeżeli ja czuję się z tym źle, to ona zerwie z nim wszelkie relacje. Nie pozwoliłam jej na to, powiedziałam, że przykro mi tylko, bo zaufałam jej i zwierzałam się, a ona nie powiedziałą nawet, że między nimi iskrzy. Ale nie staję im na drodze, mogą być razem, poradzę sobie z tym. No i ona po długich rozmowach ze mną dała się przekonać. A ja? Ryczę w poduszkę, bo.. zakochałam się w nim, ale nie chcę już, by wiedział..

na jego widok dostaje biegunki.

Nie odpuściłam, nie mogłam się z nimi wszystkimi widywać, a gdy wróciłam, sytuacja mnie przerosła. Nie mogłabym stanąć na drodze do ich szczęściu, skoro On zakochał się w niej. Nie potrafię igrać z uczuciami, nie chciałam stracic z nim kontaktu, nie chciałam sprawić bólu koleżance, bo też się chyba wkręciła trochę w tą relację. Po prostu mi z tym źle, bo zrobiłam coś wbrew sobie, ale musiałam tak, by nikt przeze mnie nie cierpiał...

Gość heeeeeeeeeh bywa

No ale w czym problem? Nie mogłaś się widywać z nimi, ale świat nie będzie na Ciebie czekał. Tak już bywa i jakoś musisz to przełknąć ;)

W czym problem? W tym, że coś do Niego czuję wciąż. Skłamałam w rozmowie z nią, że tylko Go lubię, by nie musieć z nią rywalizować, by On nie myślał, że stoję pomiędzy nimi. Ale boję się siebie, tego, że kiedyś spotkam ich razem i nie będę potrafiła normalnie zareagować na to..

Gość
współczuje Ci:( ale skoro on sie podkochuje w twojej koleżance to ty tego nie zmienisz;) prawda niestety jest taka ze musisz sie wypłakać porzadnie w poduszke...

Gość taaaaaaaaaaaak byyyyyyyyywa

Gość wertypoiulk
ja bym nie chciala miec takiej falszywej kolezanki

Nie będzie już tak, jak dawniej między mną i nią, to wiem na 100%. Ale w sumie czy można ją winić? Trochę z Nim rozmawiała, bo w mojej sprawie działała. A że przy okazji On dał się oczarowaći i zaczął zwracać na nią uwagę, a ona to odwzajemniła- czy to jej wina?

Dlaczego fałszywej? Przecież on sam zaczął z nią kręcić, kiedy autorka nie mogła się z nimi widywać. A koleżanka jeszcze była na tyle uczciwa, że chciała się wycofać z tej znajomości, sama proponowała. Więc chyba była fair, nie uważasz?

Wiesz, z tym wycofaniem to nei do końca było tak, bo ona ukrywała wszystko przede mną, aż było to tak ewidentne, że w końcu musiałam ja ją o to spytać. I jak mi powiedziała, wymyśliła, że ja mam się za Niego \"brać\" teraz, a ona sobie odpuszcza, bo była nie fair. Ale na takie coś [rzystać nei mogłam. Pytanie tylko, dlaczego skrywała to przede mną.

Więc pewnie ukrywała to, bo była w niezręcznej sytuacji. No ale chyba nie możesz jej za to winić, coś się tam między nimi stało i nikt na to wpływu nie miał. Twój błąd, że nie kułaś żelaza póki było gorące, tyle.