Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 santarossa

*******PYSZNE SALATKI********

Polecane posty

Go艣膰 santarossa

prosze was o przepisy na pyszne sprawdzone salatki ktore sa naprawde smakowite moja to ugotowana piers kurczaka lub indyka pokrojona w kostke majonez kukurydza ananas wszystko wymieszac i wcinac馃尲鉂わ笍馃尲 nie bylam przekonana do tej salatki lecz gdy ja sprobowalam caly czas wcinam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
moja to gyros ;) przepis chyba ka偶dy zna na pami臋膰 wi臋c nie pisze ;) druga to porowa - te偶 pewnie ka偶dy zna :D

Udost臋pnij ten post

santarossa spr贸buj doda膰 do swojego przepisu jeszcze nici pietruszki. Hmm... Wiesz takie w s艂oiku, nie pami臋tam jak to si臋 dok艂adnie nazywa. :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie pietruszki a selera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lateksowa 艣mieszka
Szybka sa艂atka z tu艅czykiem: -puszka tu艅czyka w kawa艂kach w sosie w艂asnym lub oleju (z sosu w艂asnego odcedzam, je艣li w oleju wrzucam z olejem) -2 艣rednie pomidory -puszka kukurydzy (ods膮czonej) -4 wi臋ksze korniszony pokrojone w paseczki -3 艂yzki majonezu -odrobina soli i pieprz czarny Wszystko wymiesza膰 -pycha!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te kt贸re najbardziej lubie
Kukurydza czerwona papryka szczypiorek 艣wie偶y og贸rek kaszka kuskus majonez s贸lmpieprz do smaku T膮 robi艂 paskal :) pokrojona pier艣 z kuraka,posypana curry i usma偶ona cykoria(ze wzgl臋du na jej gorycz biore kapuste pieki艅sk膮) pomidor orzechy rodzynki banan Do tego sos-艣mietanka do s膮艂atek+curry+s贸l,pieprz 4 jaja na twardo por ananas sele w zalewie kukurydza majonez s贸l,pieprz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pyszniutka sa艂atka
ser pokrojony w drobn膮 kostk臋 (ja daj臋 goud臋) jajka pomidory- sparzone, obrane ze sk贸rki i pokrojone w kostk臋 kukurydza ulubiona szynka- tez w kostk臋 majonez mo偶na posieka膰 troch臋 pietruszki Mniam mniam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do pyszniutka slatka
A ile jajek, pomidorow, sera, itp?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pyszniutka sa艂atka
Jesli chodzi o proporcje to ci臋偶ka sprawa. Ja zawsze robi臋 z tego co mam akurat pod r臋k膮. Tak na oko daj臋 3 艣rednie pomidory (ale mo偶e byc wi臋cej, ale wtedy b臋dzie bardziej wodnista), 6 jaj (uwielbiam je, ilosc oczywi艣膰ie do modyfikacji ;)) 1/2 lub 1 puszki kukurydzy (wielko艣ci pudliszki)Szynka ok. 20- 30 dkg (daj臋 sopocka albo babuni). Nie za duzo sera (lepiej da膰 mniej i doda膰 niz przesadzi膰)Jak kupuj臋 p贸艂 kilow膮 kostke sera to kroj臋 +/- 3 plastry o szeroko艣ci 1/2 cm. Kostka powinna by膰 drobno pokrojona. Ewentualnie pieprz (daje zio艂owy Kotanyi), s贸l (z nia ostro偶nie- to szynka powinna dawa膰 s艂ony posmak).

Udost臋pnij ten post

• NAJ艢WIE呕SZE

• 0
      Hej