Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jakie mieliście lub macie tematy prac dyplomowych?

Polecane posty

Gość

Ja mam "Struktura organizacyjna jednostki finansów publicznych na przykładzie gminy Mielec" ale mogę zmienić lub zmodyfikaować i szukam inspiracji

Wpływ podatku od nieruchomości na kształtowanie sie budżetu gminy XXXXXXX w latach 2002 - 2007 :O :O :O ochujać idzie :O :O nudne to jak flaki z olejem a jeszcze promotor sie non stop czepia, że to źle , tamto źle, sramto źle :O no i bronie sie tym sposobem już od czerwca 😭 sippelsweg ===> powiem tylko jedno : S Z A C U N E C Z E K :D :D ja po polsku kurna napisac nie potrafie a co dopiero po niemiecku :O :P :P

teoria ja to musze napisac i po polsku i po niemiecku:O, bo sie bawie w cos co sie podwojne dypomowanie zwie. ale zle nie jest. dam rade ;)

Metoda stopnia Leray-Schaudera dla nieliniowych eliptycznych równań różniczkowych cząstkowych. :)

Gość
Mój miły pan promotor był tak zajęty swoją działalnością polityczną ( w końću asystent Zyty Gilowskiej :o), że zerwał wszelki kontakt z uczelnią zaraz po przydzieleniu tematów. Na decyzję o zmianie prowadzącego musialam czekać do połowy września. Okazało się, że ten nowy doktorek jest dosyć fajny, ale temat został. Nudny i mało twórczy :o Męczę się z nim bo finanse publiczne nie są moją pasją życiową :p jakby mi temat podszedł to popłynęłabym i w tydzień dałoby się coś sklecić. A tak mam dwa rozdziały a na praktyczny - brak koncepcji... sippelsweg - podziwiam teoria - mało wdzięczny temat że tak powiem...

\"Rozwój społeczno-gospodarczy województwa podkarpackiego na tle innych polskich województw w latach 1999-2002\", czy jakoś tak, bo to było ładnych parę lat temu. Praca typowo statystyczno-ekonometryczna, te wzory na 3 linijki....mniam:-P Nie muszę dodawać, że moje biedne województwo zajęło przedostatnie miejsce w rankingu:)

Gość ewkaj
elementy historii brytyjskiej naucane za pomoa projektow podczas lekcji angielskiego:)

\"Zamki i pałace w województwie sląskim, jako produkt turystyczny.\" Z turystyki. Bardzo ciekawy temat. Do dziś cieszę się, że to pisałam. Dużo materiałów, dużo zwiedzania, żeby porobić zdjęcia. Do dziś to miło wspominam. Promotorkę też miałam super.

Gość ewkaj
elementy historii brytyjskiej naucane za pomoa projektow podczas lekcji angielskiego:)

Gość kasik112474
a o dźwięku albo dubbingu ktos pisal ? :)

Nawet nie mam już jej na kompie. Wydrukowałam i już. Ale prawda, ciekawa. Historie rodów, healdyka, historia zamków, pałacy. No i trochę danych o produkcie turystycznym.

Ja mam \"Combination gene therapy for glioma\" eksperymenty zrobione ale napisane dopiero 4 strony.... nie moge chyba sie zalamie ;( tak mi sie nie chce :(

\"Szanse absolwentow [mojej uczelni] na rynku pracy\" ja podobnie jak Teoria:D bronie sie od czerwca:P;) nigdy wiecej rynku pracy:P;) ale to licencjat juz mam pomysla na magisterke tyle, ze nie wiem jak to bedzie bo juz po rekrutacji;) ale moze jakis sposob sie znajdzie;)

synteza, struktura i badania spektroskopowe 3-hydroksypirydyny i jej pochodnych - chyba jakos tak to brzmiało

Gość
wow, ale macie ambitne tematy... ja jestem jednak strasznie tępa :o

o Marusia widze ze podobna dziedzina , piateczka :D wreszcie ktos z bio :D

Gość Sepulka
"Podroze w czasie w polskiej literaturze fantastycznonaukowej" (zarabiscie sie pisalo, tylko teraz w CV wyglada troche glupio :) ) nastepnie: "Stratégies communicationnelles sur les marchés du travail français et polonais" (czyli strategie komunikacyjne na polskim i francuskim rynku pracy, na przykladzie ofert pracy z gazet i internetu, bo akurat w tamtym okresie szukalam pracy, no i stwierdzilam, ze polacze nieprzyjemne z pozytecznym...) ostatnia (podyplomowe z tlumaczen): "Przyszle zrodla energii a problem emisji dwutlenku wegla" (bo stwierdzilam, ze jak to napisze, to moze do jakiejs mlodej firmy sprzedajacej panele sloneczne sie zahacze? - jakos na razie sie nie zahaczylam :( ) Wniosek nr 1: CZYZBYM ZOSTALA WIECZNYM STUDENTEM?? Wniosek nr 2: moze wybierz cos, co Ci sie moze przydac w przyszlej pracy, jakis atrakcyjny, konkretny i aktualny temat, na ktory przyszly pracodawca zwroci uwage?

wybrane aspekty zarzadzania bankiem komercyjnym. 2. analiza ofert pracy na podst.kwalifikacji racownikow. 3. wybrane aspekty motywowania jako element wewnetrznego PR :)

Gość ja nie podam swojego
bo boję się, że ktoś może rozpoznać po temacie mojej pracy :-P

ja pisalam z historii literatury niemieckiej i mialam temat o motywie samobojstwa w literaturze :,, samobojstwo jako wyraz bezradnosci i nieprzystosowania,, sie nameczylam...

jenyyy stwierdzam, że ja mam najgorszy i najnudniejszy temat :O :O :O :O i najbardziej zjebanego promotora na świecie :O :O :O co poprawie , pojade to on z pyskiem że nie poprawiłam i że dalej źle :O siedzę więc poprawiam od nowa a ten znowu to samo :O no szał pał :O sie ostatnio na niego wydarłam i zwyzywałam od głupków (bo pokazałam mu to co mi pokreślił i to co napisałam od nowa zeby mi chuj nie wciskał że NIC PANI NIE POPRAWIŁA !!!!!) no i dlatego sie obronię nie wiem kiedy :classic_cool: ale kurde ja już mgr i to najbardziej boli ze skończyć nie mogę :O :O :O miałabym spokój a tak to idź pan w chuj :O ale jest 1 sukces = po 5 mscach zatwierdził mi I i II rozdział :D :D :D :D został III i IV oba praktyczne i tu będzie sajgon bo ostatnio sie wydarł że dane sfałszowalam a ja je mam centralnie z Urzędu Gminy 😠 ehhhh tam :O kto ma lepiej ? :classic_cool: :P

Setunia na pewno mój jest gorszy :D :D nie chce mi sie tamtego topiku wałkować ale mogę sobie dac obie ręce uciąć, że Twoja z porównaniu z moim jest megaaaa zajebista ;) ;) mój to tak : wymysla se terminy seminariów z kosmosu (jestem na zaocznych uzupełniających a ten np każe w czwartek na 12:00 przyjechac i nic go nie obchodzi że ludzie pracują :O ), potem wszystko odwołuje albo nie przyjeżdża i nikogo nie informuje i tym sposobem od maja do lipca spotkał sie z nami 2 razy :O :O wszystko jest źle , cokolwiek byś nie napisała wyzywa od debili, półmózgów i mówi, ze wolałby na polu do ziemniaków mówić niż do Ciebie i takie tam :P generalnie gnoi wszystkich i niszczy psychicznie na każdym kroku :P :P mi kiedyś dojechał, ze jestem debil i nie potrafię napisać ani planu pracy ani tym bardziej samej pracy wiec mu powiedziałam, ze z całym szacunkiem ale ja miałam plan, który on mi cały pozmieniał wiec jak ktoś nie umie to on a nie ja a po drugie licencjata pisałam u jego żony i dostałam 5 z wyróżnieniem i jego żona sobie moją pracę zabrała do domu bo była nią zachwycona wiec znowu albo ja jestem głupia albo jego żona :O :P :P no i podsumowując to mój promotor ma 1,50 wzrostu i sięga mi do pachy i dlatego jest tak sfrustrowany bo go całe życie gnoją :P :P :classic_cool: