Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ol27

Seks z kobietą...a jestem kobietą

Polecane posty

Gość fgsfgsf
".....ale gdyracie najpierw trzeba czegoś spróbować a potem oceniać czy sie coś lubi czy nie" taaaa... posmakuj trawy i skocz ze skały na główkę, kto wie, może lubisz

Gość _agnieszka
to zapytam z innej beczki. czesto sie same zadowalacie myslac o kobietach? niekoniecznie bedac aktywnymi lesbijkami.

Gość _agnieszka
a mi sie zdarza :)

Gość o czym wy mowicie
sfiksowalyscie, boscie chlopa nie mialy

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
Masz rację...chłopa nie mam i nie miałam :P Mam MĘŻCZYZNĘ... A z kobietą to sam miodzio ;D Spytaj facetów

Gość ja to tego kurna nie rozumiem
dwie lesby nie, ale dwie lesby plus facet owszem, z obserwacji wiem, że panów bardzo rajcuje widok dwóch pieszczących się nawzajem pań, trzepią wtedy ile wlezie, ale dwie panie minus facecik to już kurwa nie.....:o

Gość kirikaki
nie będę miała mniej znajomych bo ( może w przeciwieństwie do iebie?) nie dobieram ich sobie pod względem preferencji seksualnych i nie interesuję się aż tak ich sprawami łóżkowymi, żeby wypytywać o rzeczy, które mnie brzydzą. gdybym wiedziała, że któraś moja koleżanka to lubi, dalej uważałabym ją za moją koleżankę i nic by to nie zmieniło w naszych relacjach. nie chciałabym tylko, żeby mi o tym opowiadała, rozuimesz betko?? tak - uważam, że jest to nienormalne, uważam że to kwestia psychiki ukształtowanej przez wcześniejsze przezycia. Ale nie krytykuję, bo mi to nie przeszkadza, nie szkodzi społecznie i jest mi obojętne. I jeszcze jedno Ci betko powiem - dla mnie decyzja o przespaniu się z koimś to nie tylko kwestia płci, ale i osobowości i Ty tu przegrywasz na całej linii nawet, gdybym zmieniła preferencje i zainteresowała się kobietami, które po prostu nigdy mnie nie pociągały, ale ograniczona jesteś i trudno Ci to pojąć..

Gość betka30krak
AłłłłłłłłłłłłłłA JAK BOLI

Gość dziewczyno ty masz
siano w glowie

Gość betka30krak
PRZEPRASZAM,ALE TEMAT NIE BRZMI CO MA BETKA W GłOWIE?WIEC MOZE ZACZNIECIE MóWIC NA TEMAT??????????????????/

Gość pani bi
a ja sie przyznaje otwarcie,ze jestem biseksualna,moj facet mnie o to podejrzewa..przezylam sex z kobieta,bylo goraco,nie zaluje ani chwili i gdyby nadazyla sie okazja,zrobilabym to jeszcze raz

Gość pani bi
na kogos,kto ma tak ograniczone slownictwo nawet bym nie spojrzala,a ty jakbys mnie zobaczyl chcialbys sie dolaczyc i skamlal z rozkoszy,hehe

Gość pani bi
i zebys sie nie czepial,mialam na mysli rozkosz,ktora odczuwalbys trzepiac sobie i sliniac sie widzac nas,to tak gwoli uscisnienia..a spojrzmy prawdzie w oczy,jestes tylko samcem:D

Gość kirikaki
dla mnie z osoby biseksualne są znacznie dziwaczniejsze niż homoseksualiści..

Gość ja jestem les
pani bi, a skąd jesteś? może ze mną się spotkasz? ja z Dolnego Śląska

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
Ależ Michaił...po co od razu tak obrażać kobiety :O Trójkąciki są bardzo podniecające :D

Gość pani bi
ah,no bac sie ciebie zaczynam niesamowicie,krucho mowisz bedzie ze mna?wiesz,powialo grozba..a czlowiek,ktory jest inteligentny nie obraza ludzi za to,ze sa inni,zrobili cos czego niektorzy sie boja itd..wiec zagroz jeszcze raz,podoba mi sie to i bardzo podnieca,miaaul:D tez dolny slask,ale niestety obecnie poza granicami naszego kraju:-(wieksza swoboda;-)tak,kazdy sypia z kim popadnie,to do tego pana co mnie obrazil wczesniej,zeby juz nie musial palcow scierac na klawiaturze;-)

Gość sobie ja
-->dobrze, Pani Bi , dobrze:) Pan powyzej jest nietolerancyjny ale nie ma sie czym czy tez kim przejmowac.. zawsze ktos sie znajdzie. --> betka30krak, to nie jest topik na Twoj temat ani zadnej innej konkretnej osoby wiec nie przejmuj sie docinkami.. to nieuniknione ale nie nalezy brac za bardzo do siebie tylko zyc swoim zyciem. pozdrawiam:)

Gość czepiacie sie
ze was obrazaja a zauwazcie ze same tez obrazacie tych normalnych , was nie mozna a wy mozecie rzeczywiscie braki intelektualne widze u niektorych porazka

Gość ciekawska jola
pani bi, Twój facet Cię podejrzewa, że sypiasz z kobietami? i co on na to?

Gość tak sobie myślę
Czytam ten temat i nasuwa mi się takie spostrzeżenie, że kobiety "bi" mają ciężką dolę. Na szczęście ja jestem hetero i nie mam takich problemów. Pozdrawiam :)

Gość sobie ja
nie chcemy nikogo obrażać.. Tylko dlaczego mówisz, że obrażamy "normalnych"? takim stwierdzeniem jednoznacznie stawiasz nas na pozycji "nienormalnych" wybacz,ja nie czuję się nienormalna.

Gość _agnieszka
jak czesto myslicie o seksie z kobieta? raz dziennie, raz na tydzien? mi zdarza sie to prawie co wieczor :)

Gość sobie ja
pewnie tak często jak często w ogóle myśli się o seksie.

Gość betka30krak
agnieszko to nie myśl tylko do dzieła!!!!!!111

Gość halo halo czy jest jeszcze
Dolny Śląsk?