Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ol27

Seks z kobietą...a jestem kobietą

Polecane posty

Gość kirikaki
sobie ja nie chcemy nikogo obrażać.. Tylko dlaczego mówisz, że obrażamy "normalnych"? takim stwierdzeniem jednoznacznie stawiasz nas na pozycji "nienormalnych" wybacz,ja nie czuję się nienormalna. normalne w znaczeniu naturalne!!! tylko prosze nie mów, że kobieta z kobietą to coś naturalnego... :-(

Gość _agnieszka
betka30krak, ja dzialam :) po prostu ciekawa jestem ja czesto Wy o tym myslicie? sobie ja, tak czesto jak w ogole myslisz o seksie? to chyba w Twoim przypadku musi byc tez co dziennie :)

Gość betka30krak
dzieńdoberek ja też myśle- ale na razie nie działam...(bo jestem he he chora)pozdro dla wszystkich

Gość ona24jej
hej ol27 ja jestem z wrocka i szukam fajnej kobiety jestem mężątką ale pociągająmnie kobiety

Gość nicole s
chetnie Cie poznam,a moze pogadamy? nicoles@interia.eu

Gość sobie ja
_agnieszka, chyba musisz mie rację zatem. Pewnie właśnie tak często:)

Gość mushu
eh.. weszłam przypadkiem a tu temat na topie dla mnie.. o paru miesięcy związana jestem emocjonalnie z kobieta. Poznałam ja na pewnym forum i.. się dowiedziałam, że jest lesbijką. Ja jestem hetero ale.. no własnie. Od czasu jak sie dowiedziałam o jej skłonnościach nie moge przestac mysleć jak mogłoby nam byc cudownie. Problem w tym że ona wiele przeszła.Związek z kobieta, długi, który boli do dziś. Próbuje stanąć na nogi i związac sie z facetem z przyczyn dla niej waznych. Nie chciałabym jej spaprac zycia ale obie nas ciągnie do siebie.. i co tu zrobic?

Gość stelcia
jestem z Gorzowa jest jakaś chętna?

Gość sheona
a jest ktoś z 3city , niestety prawie 40!!!

Gość do mushu
jak to co...walczyc;)zycze powodzenia!:D

Gość konfacella
Jestem z Wroclawia, baaardzo chętnie spróbowałabym seksu z kobietą, to musi być niesamowite przeżycie. MAm 23 lata:) mój nr gadu:du: 16013246 :)

Gość Mmmm.....
Mmm...! Seks z kobietą! Od dawna mam takie fantazje, na samą myśl czuję na ciele przyjemne mrowienie :) A nie jestem les :) Od 2 lat jestem związana z facetem. A chętnie poznałabym takie wrażenia. Może któraś z Was opowie? :)

Gość kobietka 35 latek
eh mam męża ale też bym spróbowała. ale nie mam z kim a a sama nie mam odwagi wyrwac kobietki innej. wolałabym byc poderwana

Gość z jakiego wojewodztwa
Ja tez o tym marze,czesto ..kiedys juz figlowalam juz z kobieta,bylo super ale od dawna nic..Jestem mężatką!

Gość nie ma nic
Przyjemniejszego niz lizanie kobiecej cipki ale dawno tego nie robilam,marze o tym bardzo czesto.

Gość gość
opowie któraś jak to jest?

Gość gość
Ja tylko wspominam związek z moją koleżanką ze studiów. Mieszkałyśmy razem w kawalerce na stancji,mieliśmy swoich chłopaków z którymi normalnie chodziliśmy i u których zostawałyśmy żeby się pokochać,ale na stancji spałyśmy razem. Dawałyśmy sobie całą moc wrażeń jakie mogą być w relacjach pomiędzy kobietami,lubiłyśmy wzajemnie swoje ciała. Obecnie jesteśmy mężatkami,matkami,ale że mieszkamy względnie niedaleko,to kilka razy odświeżaliśmy nasze wspomnienia i tak już chyba pozostanie.Jesteśmy ogólnie hetero,nie szukamy zbliżeń z innymi kobietami ale mamy tą szczególną więź pomiędzy nami.

Gość gość
Nie rozumiem, jak mozna byc takim hipokryta - 'jestem hetero, ale...' Ciekawe jakbys odebrala fakt, jak twoj maz mowilby, ze jest hetero, ale czasem sobie lubi w******* w d**e kumpla i spedzic z nim noc. Nie mozecie sie przed samym soba przyznac, ze jestescie bi ?

Gość gość
Bycie bi jest super.Można dawać i czerpać przyjemności z relacji w różnych układach.Mnie nie przeszkadza to w byciu żoną i matką a jednocześnie mieć koleżankę z którą wyżywamy się we wspólnych pieszczotach,mąż ma tego świadomość i czasami do nas dołącza a wtedy jest dodatkowy dreszczyk,bo przyjaciółce i jemu seks daje przyjemność,robią co chcą a ja mogę pieścić ich oboje lub sama robię sobie dobrze. Jesteśmy po ślubie już kilkanaście lat a koleżanka wolna,więc nie problemów,że czasami zostaje u nas na noc.