Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blum- plum

dzis sa moje urodziny

Polecane posty

Gość blum- plum

heh... nastepny rok za mna! napewno pare osob napisze i co sie chwalisz!:P ale ja nie chce sie chwalic- musze to z siebie wyrzycic a mianowicie dostałam bardzo duzo zyczen, uswiadomiłam sobie ze jest bardzo duzo osob które mi naprawde dobrze zycza... jestem studentka takiej nie potrzeba wiele:) mam dobra prace mase znajomych kase wszystko czego kobita w moim wieku moze zapragnac! tzn to jest pozór bardzo dobry,a w sumie wielki problem bo nie mam tej drugiej osoby! troche mi przykro wiecie:P i cholera jasna znowi rok wiecej na karku;/

Gość blum- plum
i co ja mam zrobic zeby było za rok inaczej?

Gość blum- plum
dziekuje:*

Gość twoje zdrówko.........
........Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y .........

Gość blum- plum
ale wiecie co dostałam teraz zyczenia od kumpla i napisał cytat; "okazji Twego święta życzę Ci, kolejnych dni, miesięcy i lat pełnych miłości i radości, ciągłego uśmiechu na twarzy jak również tego, żebyś potrafiła się cieszyć z życia w każdym jego momencie." i na koncu dodał 3x wszystkiego co juz osiognełas i tego jedynego" szczerze powiedziawszy ani jedna osoba o tym nie zapomniała tzn o tym jedynym- wiec pytanie do facetów boicie sie kobitek realizujacych sie kobiet sukcesu?!

...nie boimy, pod warunkiem, ze \"kariera\" nie przeslania im reszty zycia, bo wtedy to jak szaleństwo!:)

Gość blum- plum
Prosze pana "=' a czego boicie sie w takim razie u kobiety ?!

Kłamstw! :o ...i nie tylko u kobiety!