Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie pomaranczka

KIEDY ZACZAC KORZYSTAC Z TESTOW OWULACYJNYCH????

Polecane posty

Mam pytanie. Moje cykle sa bardzo nieregularne,ostatnio mialam az 43 dni,a tak to ok 28-35 dni. Staram sie zajsc w ciaze,postanowilam teraz juz skorzystac z testow owulacyjnych,a wiadomo,ze trzeba codziennie robic jeden test zeby "utrafic" owulacje. Jak myslicie w ktorym dniu powinnam zaczac ich uzywanie,tak zeby nie bylo za wczesnie,ale tez za pozno.Wiadomo jakie drogie i sa i trzeba kilkanascie tych testow ,zeby utrafic na ten dzien.Bo od pierwszego dnia po okresie to chyba przesada,,ale jak sadzicie od kiedy powinnam ich uzywac?? Od ktorego dnia cyklu??

ja nie robiłam codziennie. jesli druga kreska była bardzo blada, kolejny test robiłam za dwa dni.to w pierwszej ciązy. w drugiej miałam jakies felerne testy,zaden nie pokazał owu a ja zaszłam w ciążę :) załozenie jest takie ze owu powinna wystąpić 14 dni przed okresem, ale nigdy nie wiesz kiedy go dostaniesz :) zakładając ze cykle masz ok 30 dni to mozesz zacząc testowac od 14 dc.

Gość przysz183ła mamusia
Hej, mam podobny problem. Cykle mam 23-25 dniowe. Ostatnio robiłam pierwszy test w 10 dniu ale dopiero w 12 dniu kreska była najciemniejsza (choć nie była ciemniejsza od kreski kontrolnej). Następnego dnia wieczorem doszło do zbliżenia, czy mam sznasę na ciąże, zaznaczam że w tym dniu co doszło do zbliżenia kreska była już blada. Bardzo pragnę dzidzie...

14 dzien cyklu,hmm,,tylko czy nie ebdzie za pozno,czy znow nie przegapie tego dnia?? Chyba najlepiej bedzie robic testy codziennie,i przy okazji majatek na nie wydac,no ale trudno,jak sie chce miec dziecko to nie powinno sie szczypac z pieniazkami :)