Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowy aniołek

wyznanie miłosci.........

Polecane posty

Gość truskawkowy aniołek

poznałam fajnego faceta.........wyglada i zachowuje się tak jakby stracił dla mnie głowe,jak szaleniec jakis:)ale nie w tym problem,znamy się tak krótko a on mi miłosć wyznaje....nie powiem bo troche mnie to irytuje,przeszłam już troche w życiu i raczej wiem jak mega zauroczenie odróznic od stanu zakochania......... nie chce żeby przez to stracił w moich oczach bo być może nam się "ułoży" jejku,jak ja mam to sobie wytłumaczyc zeby go usprawiedliwic przed samą sobą?????

Gość fajnie ja mam podobnie
a powiedz ile on ma lat i jak szybko wyznal ci milosc i jak sie poznaliscie???

Gość truskawkowy aniołek
młody typ:P ma dopiero 23...ja 26:):):)poznalismy sie przez net,najpierw pisanie i pisanie i już mi wtedy dziwnie spokoju nie dawał a teraz od jakiegoś czasu real i juz wogóle wariat....

mi mój facet wyznał miłosć po dwóch miesiącach, też jakoś do końca nie mogę w to uwierzyć...:-( ale chyba takich słów sie nie puszcza tak sobie na wiatr.

Gość truskawkowy aniołek
osobiście jestem po takim dołujacym zwiazku pełnym poswieceń z mojej strony,że jakoś trudno w to uwierzyc...chyba wiecie co mam na myśli... może rzeczywiscie cos w tym jest bo ten człowiek bardzo sie otworzył na znajomość ze mną i nie traktuje mnie na dystans jak to się często zdarza....

Gość truskawkowy aniołek
piszcie jak to u Was było i jakie macie do tego podejscie:)poczytam jak z pracy wróce.dzieki i miłego dnia Wam wszystkim życze

Gość truskowako nie martw sie
bo nie masz czym :) Niektore typy tak maja :) Moj wyznal mi milosc po ...uwaga...tygodniu i w okolo to powtarzal (i nadal czesto powtarza :D ), kiedy mi to nawet jeszcze w glowie nie bylo :)...Jestesmy razem juz ponad 7 lat, a od 2 lat jestemy malzenstwiem i nadal jest kochanym, cudownym, czulym i slodkim miskiem :D wiec pewnie trafilas na typ mojego meza :) wiec nie ma co tu sie martwic tylko cieszyc :D (aa no i dodam, ze moj jest ode mnie mlodszy o 2 lata wiec moze te mlodsze miski tak maja ;) )

truskawkowy, sa faceci co sie bardzo szybko zakochuja. ja jestem teraz z facetem co mi powiedzial, ze sie we mnie od pierwszego wejrzenia zakochal. tez nie wierzylam, ale jak dotad nic nie wskazuje by klamal a jestesmy juz jakis czas razem i widujemy sie prawie codziennie. a facet ma 35 lat wiec mlody juz nie jest...

kurcze, sorki za literowke...Mialo byc TRUSKAWKO w niku, a wyszly jakies cuda na kiju...;)

wyznawanie miłości po miesiącu jest raczej takie dość średnie w prrzypadku faceta... moze oznaczac jakiegos desperata... albo kochliwego bubka, ktory sie co miesiac zakochuje w innej

Eee tam komiczne, dziwna ta twoja teoria i ma sie nijak do rzeczywistosci :)

ma sie bardzo do rzeczywistosci, a ze Twoj okazał sie inny to normalne - wyjątki zawsze sie znajdą... mało który normalny facet zakochuje sie w tydzien czy miesiac.... a juz na pewno nie rzuca takimi deklaracjami.... no chyba, ze chodzi o zbajerowanie laski - wtedy co innego :P:P

komiczne, zdazaja sie tez tacy co sie szybko zakochuja i sa wierni tej milosci bo mieli np malo milosci w dziecinstwie i chca kochac i byc kochanym jako juz dorosli. sa tez tacy co sie po prostu zakochuja bo tacy juz sa.

Ee tam, gadasz :) Moze sie zdziwisz, ale romantyczni i kochajacy faceci tez istnieja i to nie jest domena wylacznie kobiet. Dlaczego jesli dziewczyna uwaza, ze kocha faceta po 2 tygodniach znajomosci (hipotetycznie ;), bo nie mamy tu narazie zadnego przykladu na topiku) to wszystko ok, ale jak fecet wyzna milosc to albo kretyn albi desperat?? Dziwne myslenie...

Gość komiczne sorry za taki tekst
ale z toba jest cos nie tak...albo zrazilas sie do mezczyzn i dlatego jestes taka zgryzliwa, albo w ogole jestes zgryzliwa i dlatego zaden cie nie chce w obec czego jestes sama...

nikt tu nie mówi o kompleksach w dzieciństwie, tylko problemach w tym , że komuś nie okazywano miłości. Rozumiem komiczne ze taka osoba już nie ma prawa kochac i być kochanym...

komiczne, w dzisiejszych czasach praktycznie nie ma mozliwosci na bardzo dobre fundamenty zwiazku, bo wiekszosc ludzi ma jakies problemy i przejscia. ale to nie oznacza, ze zwiazek/osobe nalezy przekreslic boi nie ma szczesliwego i udanego calego zycia. czy sie myle?

\"ale romantyczni i kochajacy faceci tez istnieja\" takich jest całkiem sporo... tylko, że ich probleme jest to, że wraz ze wzrostem współczynnika romantyzmu maleje współczynnik męskosci... po prostu w ogolnie pojęte pojęcie męskosci wpisana jest jakas powściągliwosc w uczuciach... to, że facet gada po tygodniu, ze kocha nie oznacza, że jest romantyczny, tylko egzaltowany.... są romantycy a la Werter.... ale są i romantycy a la D\'Artagnanie, czy też choćby np a la Will Turner z Piratów z Karaibów... Romantyczny facet nie oznacza cioty łkającej do kazdej baby... to 2 różne sprawy

Komiczne, jak ktos tam wyzej juz to zauwazyl, ciebie naprawde jakis gosc ostro zranil albo po prostu taka juz jestes...zgryliwa...skad w tobie tyle jadu?? Tak trudno zrozumiec, ze mezczyzna zakochal sie w kobiecie i powiedzial jej o tym po miesiacu??? Coy w tym dziwnego??? Wiesz ilu cudownych mezczyzn chodzi po swiecie??? PRAWDZIWYCH mezczyzn?

bo wiekszosc ludzi ma jakies problemy i przejscia. \"ale to nie oznacza, ze zwiazek/osobe nalezy przekreslic boi nie ma szczesliwego i udanego calego zycia. czy sie myle?\" Ależ masz, bo kobiety kochaja facetów z problemami... takich, dla których mozna się poświęcić i wierzyc, że sie dla Was zmienią... to istny raj dla kazdej cierpiącej na syndrom Matki Teresy... czyli pewnie z połowy wszystkich kobiet Ps przyczyn częstych zdrad u faceta, też trzeba szukac w dziecinstwie... a brak miłości i usilne szukanie jej w zyciu dorosłym nie da normalnego uczucia, bo będzie ono zaborcze, nachalne, lub w iny sposob spaczone...

tak zraziłEm :P:P:P:P się do mężczyzn :P:P:P moj ostatni partner był tyranem.... pojechał na Parade Miłości a mnie ze sobą nie zbrał :P:P lae taki niegrzeczny brutal był z niego :P:P

Nie jestem duchem swietym wiec skad mam wiedziec :) Nie zmienia to faktu, ze wiesz zero o milosci i meskosci :p

wiem wszystko na ten temat :D:D i dlatego mam taką polewke na tym forum czytając o banalnych problemach z ktorymi sie kobiety borykają, szukając rozwiązań w których ich naiwnosc przbija tylko ich infantylność i głupota

komiczne, nie wiem czy wiekszosc kobiet ma syndrom matki teresy i kocha facetow z problemami, ja sie do nich nie zaliczam. a facet ktory mial malo kochajaca rodzinke, lub inaczej, rodzinke ktora nie okazywala uczuc w sposob otwarty powinien byc z gory skresliny? nie kazdy po czyms takim jest wypaczony... a faceci co ciagle zdradzaja sa najczesciej strasznie zakaplekieni i chca w ten sposob swoja wartosc udowodnic sobie i innym. oni tez najczesciej pytaja kobiete po "no i jaki bylem?"