Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvbfvx

Fryzura ala Rihanna!! Apel!

Polecane posty

Gość fvbfvx

Co jest z wami baby do cholery, nie macie własnego pomysłu na swój wizerunek? Wczoraj w drodze na uczelnie co chwile mijalam laski ktore mialy chełmy na głowie dokladne odzwierciedlenie fryzury Ruchany czarny łeb farbnięty palettą(whatever juz czym) . Wchodze na uczelnie a tam inwazja klonów. Dziewczyna która miała długie piekne złociste włosy, które dodawały jej uroku i wzbudzaly zazdrość otoczenia, zostały zmasakrowane. Dziewczyny ja apeluje! Jeśli podoba wam się piosenka Rihanny, nie musicie sie do niej upodabniać. Wystarczy że gwiazdka jest na szczycie list przebojów i już co słabsze umysły udaja się do fryzjera z Glamour w ręku. Nie chodzi tu już o małolaty, bo one dopiero próbują sie określić dlatego upodabniaja sie do gwiazd. Ale dzieczyny które mają po 24 lata wyglądaja komicznie gdy próbuja być kopią idolki 12 latek. Takie jest moje zdanie. Pamiętajcie, Ruchana bedzie na szczycie jeszcze przez conajwyżej jeden sezon, co jeśli na liste wskoczy Gwen Stefani? Czerń trudno wywabić... XD

Gość .tiku tiku
popieram

Gość Ruhana to nic
Ja nie moge oderwac oczu od kopii Dody. Te chyba nigdy nie wyjda z "mody", bo mysla, ze sa sexy :-(

Gość z trabantem
no kopii dody jest pelno, te to dopiero przeginaja pale tak jak sama doda ku rewka jakich malo

Gość kajakajakajakaja
nom to tez prawda, ale doda jest bardzo tandetna jesli chodzi o wyglad i laski kopiuja juz nie tyle wyglad co caly wizerunek i sposob bycia, ale to juz inn temat rozmow:) a Ruchana ma fajna fryzurke to fakt ale żeby w ciemno ją kpiowac

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
i znowu, ze kopie dody..... przestancie gadac bzdury. to ze dziewczyna ma długie jasne włosy regularne rysy i maluje sie nie znaczy od razu, ze jest klonem dody :O

Gość jewkaaa
doda maluje sie w specyficzny sposob poza tym jej 'gust i smak' w doborze ubran zostawia wiele do zyczenia :O

Gość htyht
no dobra dobra poprostu kojarza sie z doda i dlatego tak sie mowi na nie "dodzia" ale fryzura a`la Ruchana to już wymuszona akcja

Gość Ruchana ma baaaardzo
ambitne piosenkiajwiększy kicz to ta piosenka o parasolce:-o wszyscy się nią tak jarają a NIKT nie wie o czym ona jest:-P

Gość iksiksiks
rihanna ma wklęsły ryj i brzydkie wielkie odstające czoło blee

Dajcie im sie ubierać i czesać tak jak im się podoba. W końcu nie da się wymyślić nieskończonej ilości fryzur, a jak dziewczyna nie jest fajnie ścięta to piszecie że jest nijaka i o siebie nie dba :O tak to niestety jest z tą kafeterią, nic Wam nie odpowiada. Nie jestem kopią Dody ani Rihanny, uprzedzam, po prostu coraz częściej zauważa się tu czystą hipokryzję: jak dziewczyna fajnie i oryginalnie ścięta to laleczka i wygląda jak kurwa, jak ma zwykłe włosy to pasztet (nie dba o swój wygląd), a jak ścięta jak jakaś gwiazda to już od razu kopia :O

Gość nie moge czasem sluchac tego
co, boli Cie to ze masz wlosy do dupy i nie mozesz sie tak obciac??? co Cie to interesuje jakie kto ma wlosy. no nie moge, niech se robia co chca. ! mnie sie nie podobaja kolczyki w twarzy a na miescie widze co druga osobe obkolczykowaną, i co? i g*** niech se robia co chca i g*** mi do tego,,, tak jak i tobie ! idiotka :o

Gość to se rób taką fryzurę
Bóg Ci w dzieciach wynarodzi;)