Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian_ek

Czy powinno się szanowac matke prostytutkę

Polecane posty

Gość stanisław_Ł
Masz rację niebrytyjczyk tak to własnie wygląda tez nam jeden taki wypadek.

Gość betka30krak
bez sensu.To tylko zawód przecież nikt nie pyta czy szanujemy sprzątaczki?jezeli traktuje to jak zawód ok,gorzej jak jest obrzydliwą pijaczką.którą trudno szanować,a faceci tego nigdy nie wybaczą-żadnej kobiecie.Tak juz mają.

Gość dajka to dajka
i tyle mam w temcie do powiedzenia :classic_cool:

Gość powinno się ale w praktyce
rzadko kto potrafi...

Gość skończyć z tym ścierwem
A ja wam powiem, powinna powstać taka grupa co będą udawać chętne prostytutki i każdemu facetowi co się do nich zgłosi utnie fiuta. Ciekawe ilu by chętnych było co by nie wiedzieli, czy trafiają na ku...szony czy taką, co go pozbawi fiuta i prostytuty by straciły zarobkowanie dupą.

Gość pier d o l e n i e o ...
chopinie.....zebyś miał co wpierd a l a ć jeden z drugim to robiła co mogła!!!!! zebyś nie srał w gazety tylko w pieluchy...zebyś nie żar gówna tylko kasze...a za marne grosze zarobione w spozywczaku nie da sie wyżyc z dzieckiem na karku...

Gość gość
Każdy potrzebuje szacunku i wyrozumiałości, bez względu na to, co zrobił lub robi. Takim matkom trzeba okazać cierpliwość i dać szansę zarabiania inaczej, uczciwą pracą. Nikogo nie upokarzać z powodu wykonywanej w danym momencie funkcji. Jeśli jesteś synem, pomyśl: Może ktoś niesprawiedliwie oskarża Twoją mamę? Może ona ma przejściowy kryzys? A czy Ty nigdy nie współżyłeś z nikim poza swoją żoną? Kto jest bez grzechu...

Gość gość
jak można kobiete szanować ?

Gość gość
obojętnie czy pros....... czy alkocholi......czy sprzątaczka itp. matka to matka i uszanuj tak mnie uczono od dziecka

Gość gość
Jeśli cię wychowała, nie biła, nakarmiła i przytulała to ją uszanuj nawet jesli nie możesz pogodzić się z tym co robiła.

Gość gość
A ja sie wlasnie niedawno dowiedzialam,ze moja matka jest prostytutka.Nic juz nie naprawi naszej relacji,czuje do niej obrzydzenie i nie chce jej znac.Jest dla mnie skreslona.