Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajta 25

co za rodzina

Polecane posty

Gość tajta 25

przyjechal do mnie brat na 2 tyg. a teraz zali sie matce ze jemu nie zwrocilam ze bilet lotniczy a co ja jestem ....nie dosc ze sam sie wprosil to jeszcze mam mu bilet stawiac .............. a dodam ze chlop 30 lat juz ma -----------niewiem czy smiac sie czy plakac

Gość tajta 25
nikt mnie nie pocieszy ???????????:(

Gość kto wie kto wie
zdecydowanie płakać :O

Gość tajta 25
chwilowo na bezrobotnym jest .........i mowi ze powinnam mu zwrocic ta kase co wydal na bilet bo ja lepiej zarabiam powiedzialam ok, oddam jak bede miala huj mu w morde i calej mej rodzinie

Gość Bos dziana
Znam to ( przypuszczam ze mieszkasz za granica) jak mnie ktos z polski odwiedza to myslom ze pieniadze rosna za granica na ziemi i tylko sie schylic i pozbierac oni mysla ze jestes zobowiazana im zaplacic ,to ze ty ciezko na to pracujesz nikogo to nieinteresuje mam to samo z cala rodzinka ciotki wujki ojciec szwagerstwo kuzyni ITD.

Gość tajta 25
no wlasnie ............. a na dodatek sami sie wpraszaja a za bilet ty plac matka nie lepsza ...........mowi ze do mnie na zime przyjedzie .kup bilet

Gość tajta 25
bo mi tu z nieba leci ............cudzy berdziej zrozumie niz wlasna rodzina :(

boze jak daremny ten twoj brat. nie dosc ze rozpuszcony, bo robi comu sie podoba, to bezczelny. powinien ci dziekowac za goscine a nie narzekac. co ty zapraszalas goraco/ sponsorka jestes? wygon pasozyta do polski. na stopa. to sie rozumu nauczy! a kase na przylot pewnie i tak wzial od matki...

Gość tajta 25
zakupil bilet w obie strony ale steka ze tyle wydal i ze powinnam mu je oddac ........... chyba normalnie niewytrzymam

Gość tajta 25
jakos sie juz pozbieralam........i w zyciu nigdy juz niechce widziec nikogo z mojej rodziny u siebie , to smutne ale prawdziwe pozdrawiam :(

Gość Bos dziana
To dopiero poczatek ja znosze to jusz 17 lat "no bo to rodzina"

wiesz jak to jest, zrodzina to sie najlepiej na zdjeciu wychodzi... ciekawe,co oni by ci powiedzieli, gdybys chciala wrocic do polski za ich kase i zyc tam na ich koszt... pewnie od razu by ci powiedzieli... oj, tajta. wywal brata, niech sobieradzi, niech zarobi ciezka praca i moze dotrze do niego, ze nie ma prawa zadac czekokolwiek od ciebie, a wrecz przeciwnie.

Gość Bos dziana
Jesli dasz palec to bedom chcieli cala reke i sie zacznie "Zalatw robote" "potrzebuje lekarstwo""chce przyjechac by kupic auto" i tak bez konca wiecznie ktos do mnie dzwoni a kiedy to nawet bez uprzedzenia ktos sie przysmyczyl. obetnij dupe przy karku po cie wycyckaja jak pijawki ja jusz otwarlam oczy i sie powoli konczy dojenie krowy przez takzwana RODZINKE.

Gość nie załamuj się
Ja tez mieszkam za granicą i z tego samego powodu nikogo nie zapraszam po co ktoś ma potem mi dupe obrabiać za plecami... Ludzie myślą że jak tu się mieszka to ma się miliardy a życie nie jest takie kolorowe... no nie powiem lepiej się żyje niż w polsce przynajmniej nie ciuła się od pierwszego do pierwszego ale bogaczem sie nie jest ..... Kopnij brata w tylek niech stary koń się cieszy że go trzymałaś w domu za darmo pozdrawiam

Gość tajta 25
ta tyle ze ja 2 razy w roku kase sle do domu , matce lekarstwa kupuje remont w domy (w ktorym juz nie mieszkam ) robie ......ti jeszcze im malo ..........i wez tu badz spokojna ....az plakac mi sie czasami chce bo niemam serca zeby odmuwic poprostu nie moge

i wszystko jasne, nauczyli sie,ze im pomagasz. to teraz ida na latwizne, bo mysla,ze ciebie na wszystko stac. nic im nie remontuj, matce jedynie na leki wyslij(ciekawe czy przypadkiem nie daje tej kasy mojemu rodzenstwu, jak to robi moja) brata wykop pod jakims pretekstem i zyj wolna!!! oni zawsze tak beda robic-od ciebie wezma,a rodzenstwu - leserom dzadza. moja babciatak robi. ojciec wylozyl kase na nagrobek dziadka, mimo,ze nic w testamencie nie ma, a ona odszkodowanie z zusu podzielila miedzy jego brata i siore. tamci dostana dom, pole, wesela wyprawili za kase z odszkodowania po smierci dziadka (NIEMORALNE!!!) a ojciec dalej wierzy,ze babcia taka biedna i nic nie ma. niech do cholery nie rozdaje,to bedzie miec!!!

Gość Bos dziana
Wiec ci mowie im wiecej wysylalam tym wiecej chcieli i jeszcze tak i tak dupe obrobili,to jest mormalne ze ojcu czy matce sie pomaga tylko musisz miec reke na pulsie bo w miare jedzenia apetyt rosnie, zepsuty telewizor,pralka,itd zaden sie niestaral w inny sposob zarobic czy wziasc porzyczke tylko do mnie , ja bym mogla jusz przes te 17 lat ksiazke napisac na jakie banalne zeczy wysylalam pieniadze i pomagalam w inne sposoby rodzince w to wciaz za mala . TO JEST STUDNIA BEZ DNA TRZYMAJ REKE NA PULSIE!!!!!!!

Gość tajta 25
ja to zmienie nr. telefony i klopot z glowy ..... a dodam ze kolezanka ktora 2 lata nie widzialam to tez by mnie odwiedzila tyle ze bilet jej musze kupic ..............do czego to doszlo:o

Gość tajta 25
:( dlaczego rodzina potrafi byc tak zaborcza

Gość Bos dziana
Prawo dzungli z tym musisz zyc albo i nie wybor nalezy do ciebie ja z tam zyje co prawda skrucilam ale calkowicie niechce i nie potrafie zaprzestac im pomagac wiec sama wysylam tyle ile uwazam za stosownie i stalam sie glucha na to ucho do ktorego mi mowiono co kto i ile chce tylko slysze na to co komu i ila ja chce dac , Czas cie nauczy musisz byc cierpliwai wtedy sama zdecydujesz co i ile komu. Pomagac jest dobra sprawa i robir to chetnie ale w granicach kogo na ile stac aby samemu niezostac na bocznym torze.

Gość tajta 25
tyle ze oni nic nie kumaja mowilam ze oszczedzam na moje sprawy ze mam swoje wydatki ale widocznie maja mnie w dupie ... braciszek widzial ze niemam kasy , ze to co moglam to mu dalam na to by kupil jakies drobiazgi dla rodziny .ale on nie ...................on swoje ze gdyby wiedzial to w zyciu by tyle kasy nie wydal wiedzac ze mu nie zwroce !!!!!!!!!!!!!!!!! tak mnie traktuje moja wlasna kochana rodzina

Gość Bos dziana
Chetnie bym dale pisala ale koncze prace a jutro swieto odezwie sie w czwartek. "JAK MASZ MIEKE SERCE TO MUSISZ MIEC TWARDY TYLEK" Tak mowila moja mama i miala racje.

Gość tajta 25
to do czwartku ja tez razaz zmykam ..............

Gość tajta 25
ja tam jutro pracuje ...........niestety:o