Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla Poleczek

Polska tandeta

Polecane posty

Gość Dla Poleczek

Nasze polskie dziewczątka juz tak mają, ze jak jedna cos ma to od razu mają to wszystkie. Np: -latem kazda panna musiała miec kucyk związany w nieładzie -był czas, kiedy absolutnie kazda laska miala długą prostą grzywę włażącą na oczy -zeszłej zimy wszystkie laski nosily jeansy wpuszczune w kozaki -wszystkie mialy krotkie kurteczki -wszystkie nosily tandetne plastikowe opaski na włosach -wszystkie chronicznie nosily tipsy -ostatnio kazda szanująca sie laska musi miec ciuch w paski (najlepiej czarno-białe) Co jeszcze przychodzi wam do głowy?

nie wszystkie nic z tych rzeczy nie mialam ani nie robilam widzisz co cchesz widziec

Gość .tiku tiku
cale szczescie to mnie nie dotyczy

Gość kto wie kto wie
leginsy, złote plecione paski :P

Gość Dla Poleczek
Tak jest jeszcze baleriny i obowiązkowo spodnie rurki. Smiesza mnie laski w takich getrach, bo ich nogi przypominaja patyki...

to dziwne bo ja nic nie mialam z tego co wymieniles za to ostatnio nosze baleriny i nie uwazam zeby byly tandetne,sa ladne i wygodne

był taki okres, że większość kobiet nosiła też cos złotego- kurtke, buty, torebka, dodatki hmm co by tu jeszcze? a no prosze: -czapki z siatką tak zwane tirówki -buty ze szpicem (takie kowbojki) -spodnie rurki(wcześnij jeansowe dzwony) -a teraz oczywiście- LEGINSY!!!!!!!!!!

Gość kto wie kto wie
a teraz była modna fryzura, to z przodu dłuzsze a z tyłu krotsze, tak jak Bekhamowa :P ja tez nic z tych rzeczy nie posiadam :P a nie, przepraszam, ost. kupiłam sobie w deichmanie śliczne balerinki 😍

Jak to wszystkie:D:D:D:D:D:D: Ja nie nosiłam, czyli nie wszystkie:P:P:P

Gość Dla Poleczek
Ja pracuje w szkole sredniej i obserwuje moje uczennice, wiec widze jak te bidule przescigaja sie jedna po drugiej zeby byc ...trendy.

Gość jest czas ze wszyscy faceci
robia sobie fryzure EMO przez co wygladaja jak pół duupy za krzaka

Gość wow rox
-zeszłej zimy wszystkie laski nosily jeansy wpuszczune w kozaki W tym roku bedzi to samo juz to widze na ulicy( kozaki w październiku...zmiłuj się panie)

Gość kto wie kto wie
a w tamtym roku były modne takie krótkie bluzki do cyckow wiazane na sznurek czy cos tam :O niestety w Polsce tak jest, że jak jest na coś bum, to (prawie) wszyscy to mają bleee :O

Gość Dla Poleczek
Laseczki noszą jeszcze takie bolerka z dlugim rekawem wiązane pod biustem.

Gość kto wie kto wie
aaa a okulary muszą być koniecznie w grybych, wyraźnych, najlepiej czarnych ramkach ;) i to zarowno u kobitek jak i facetow ;)

Gość ale autorka ma rację
. Tak to właśnie generalnie wygląda. Moda "made in Tuszyn" lub "Stadion XX-lecia"- jak kto woli narzuca kiczowate trendy i wiele dziewczyn niestety tak też wygląda:O A już najbardziej porażający zestaw to chamsko złota torebka i złoty pasek. I jeszcze do tego złote buty.

Gość puszek z piórkiem
Ale co Wy chcecie...jak ktoś nie ma swojego własnego gustu to zakłada to co inni i nic w tym dziwnego że wszyscy różnią się jedynie wzrostem...

Uwielbiam rurki w koncu spodnie w ktorych wygladam dobrze sa naprawde wygodne to samo tyczy sie balerin. ;) a swoja droga co cie to obchodzi jak chodza ubrane dziewczyny, gust nie podlega dyskusji, niech kazdy chodzi w tym w czym dobrze sie czuje.

Gość kto wie kto wie
Dla Poleczek... to właśnie ja pisałam ;) a i właśnie zauwazyłam ost. takie wdzianka, gdzie rękawy są swetrowe, a z przodu misiek albo całe miskowate :/

Gość Dla Poleczek
Ja nie twierdze, ze wszystko jest tandetne. Ale smutne jest to, ze bardzo duzo dziewczyn nie ma pomysłu na siebie, zero stylu i smaku. To co jest w kolorowych pismach jest dla nich wyznacznikiem. A takie powielanie jest żałosne. Smieszy mnie jak wiedze na dyzuze w szkole laseczki ja klony ;-)

Gość Dla Poleczek
Jak klony- pomyłeczka

Gość beznadziejna dyskusja
bo kazdemu podobba sie co innego...niektorzy uwazaja ze zlote buty sa tandetne a niktorzy ze balerinki, zalezy jak kto dobiera te wszystkie "trndy" dodatki, i nie ma co krzywdzic ludzi ktorzy ubieraja sie made in tuszyn czy stadion...nie zapominajcie ze nastolatki tez chca wygladac ladnie fajnie i trendy, a nie kazdego na to stac...i nie kazdy musi miec swoj super cool styl... ale z jednym sie zgodze- jak juz jest na cos "bum" to kazdy musi to miec...to jest bez sensu..nie podoba mi sie to

Gość uogolniacie
nie mam ani balerinek bo sa okrpne ani spodni rurek ani leginsow

Gość Dla Poleczek
Jeszcze cos na temat facetow- kazdy szanujący sie chlopak musi miec irokeza a'la Beckham i najlepiej blond.

Gość uogolniacie
facet z blond wlosami farbowanymi bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee