Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ManiaManiaMania11

IMIE MANIA!!!!!!!

Polecane posty

Gość ManiaManiaMania11

co to za imie?????czy teraz sie tak durnie nazywa dzieci?pomyślcie jak one sie beda wstydzić!!!nierozumiem młodych matek które tak nazywają dzieci!!!!Zosia jeszcze ładnie ale Mania.....sssstraszne!!!

Gość ManiaManiaMania11
hehe a Maniek??

Gość ale ludzie
nie macie sie czego czepiac?a jak ty masz na mimie pomaranczowa?

to chyba od Marian :P Mania hmm tak sobie na nia mowie bo mi sie podoba. na imie ma Maria. Czasem mówie na nia Marysia, Marynia albo Marusia ale najcześciej Mania. Nie widze w tym nic zlego :)

Do autorki----> gratuluję głupoty! Ma Mani----> śliczna dzidzia o cudnym imieniu. Moja córcia też ma Maria, ale na drugie:)

Gość sandrusiaPączusia
Paulina a ty nic nie robisz?Siedzisz tylko przed komputerem a gdzie dziecko???

Gość moja Mania
to Matylda

Gość taaaJa też sie zgadzam
głupie imię na te czasy!!!Kiwi kiwi but ozywi hehehe głupota jest nazwać sie Kiwi

imię jak imię :P jaki trzeba mieć iloraz inteligencji, zeby się z tego śmiać i nie rozumieć, że jest to zdrobnienie (skrót) od innego imienia? można tak wołać na marię, mariannę, magdę, melanię............. od wyboru do koloru :P

Gość Maniusiatez
Marysia bardzo ładnie,Mania-ooookrooopnie!!!!

Gość Jestem Agata
sory!!!!ja uważam że Mania-sie śmiać,a Marysia-bardzo ładnie!w ogóle to kto Ci taki pomysl dał?Twoja babcia?Taaak ty ino p rzyy kompie a gdzie dziecko dalas na ziemie???tak ja kochasz bardzo a kto sie nią zajmuje?

Wstydzic sie beda, o czym ty mowisz kobieto! Wstydzic to mozesz sie ty, ze brak ci tolerancji:O Imie jak kazde inne. Zdrobnienie od Marysi. Uwierz, dziecko nie zauwazy roznicy miedzy imieniem Mania, Kasia, Nikola czy jakimkolwiek innym. Chyba ze taka madra mamuska jak ty \"uswiadomi\" dziecko, ze imie jest bee :O

Gość Jestem Agata
Szlachcianka tobie chyba podobaja sie takie imiona widac po nicku hehehe

Autorko, słyszałaś o czymś takim jak klasyczne imiona, które nigdy nie wyjdą z mody? Do tych imion należą: Magdalena, Anna, Katarzyna, MARIA i jeszcze kilka innych imion. Maria to imię ponad czasowe i mimo, że nie za bardzo mi się podoba, to przyznaję, że jest piękne. Mania to skrót, zdrobnienie jak każde inne. Wszystkie imiona można zdrobniać na przeróżne sposoby.

moja córka ma na imię Marysia i często wołam na nią Mania i mnie sie to podoba a ty autorko naprawdę wykazałaś się szczytem inteligencji pogratulować

Gość a MaMani to skrót
od Paulka :P