Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona zakręcona

Nokia 6070 czy 5200?

Polecane posty

Gość zakrecona zakręcona

6070 w Erze za 1 PLN, abo 40 PLN = 80 min + 80 min.dodatkowo na Erę i stacjonarne moj facet tez ma w Erze 5200 w Plusia za 1 PLN, abo 55 PLN = 90 min. ekonomiczniej wiec bedzie 6070, ale 5200 bardziej mi się podoba i chyba jest lepszy doradźcie

Gość zawsze mozna na was liczyć
:O wiem, ze ten temat nie jest tak pasjonujący jak o klocku na klacie, ale naprawde mam dylemt, bo za 7 dni kończy mi się umowa i musze podpisac nową a nie wiem z kim

Gość dzięki za wszystkie obszerne
wypowiedzi ide stąd :(

Gość ja bym wzięła Nokię 5200
lepsza niż 6070 no i wg mnie Plus ma lepsze oferty niz Era:-)A,ze facet ma w Erze?...niech zmieni sobie siec na Plusa;-PNiech się dopasuje do Ciebie a nie Ty do niego;)

Gość no własnie problem w tym że
on przedłuzył sobie umowę z Era na 2 lata jakieś 2 tygodnie temu - zupełnie bez sensu bo miał umowe do końca pażdziernika, ale mu sie spieszyło i nie mógł się doczekac nowego tela i teraz robi fochy jak wspominam o Plusie pażdzioch jeden :(

Gość to co za problem
:P Przeciez w Erze jest Nokia 3110c w abonamencie za 40 zl. fajny telefonik. W Plusie lepsze oferty????:P To chyba może tylko tak powiedzieć osoba zaslepiona :O Przeciez to najdroższa sieć:O

Gość mam plusa i raczej nie zmienie
z kilku wzgledow (ma najlepsza bramke w sieci, nie lubie zmian, mam telefon juz od 5 lat i ten sam numer) ale uwazam, ze jest to najdrozsza siec. A obniza ceny jak juz konkurencja obnizy. Wiec dla kogos kto duzo uzywa (a nie tylko do niego dzwonia) lepsza by byla inna siec raczej ;)

Gość ale ja nie chce nokii
3110c!!!

Gość chyba się jednak zdecyduję na
6070 poznańska oszczędność w każdym razie odchoedze definitywnie z orange u mnie w chacie w ogole nie bylo zasięgu 2 lata się męczyłam z szajsowatym samsungiem i siecią, ktora zdychała jak tylko przekroczyłam próc własnego mieszkania to jakieś chore

Gość to w sumie kwestia gustu chyba
mi się 5200 minimalnie bardziej podoba niż 6070, ale jak ja poakzuję wszyskim na zdjęciach to mówi,ze brzydka i dziwna

Moim zdaniem Nokia 5200 jest o-k-r-o-p-n-a:O Czy Ty ją w ogóle widziałaś z bliska?????????? Ten telefon jest duży, brzydki, tandetny, po prostu porażka. Może kup sobie jakiś bardziej podstawowy model bez aparatu itd., ale ładniejszy i lepiej wykonany? Obejrzyj ten telefon zanim go kupisz...