Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z netu

Chce delikatnie zerwać kontakt z dziewczyną, jakieś pomysły?

Polecane posty

Gość facet z netu

Znamy się tylko z rozmów przez gg, nawet miło nam się rozmawiało ale gdy wysłała fotkę zrozumiałem, że nic z tego nie będzie. Może to puste i złe z mojej strony ale nie chce wiązać się z dziewczyną, która mi się nie podoba wizualnie. Nie chcę jednak robić jej przykrości i podać taki powód, może macie jakiś pomysł co mógłbym powiedzieć żeby jej nie urazić?

Gość awanka
nie wiem, a moze po prostu zacznij ograniczac kontakt..az całkiem zaniknie

Gość zablokuj ja albo
powiedz jej kiedyś w rozmowie że poznałęś fajną panienkę i się zakochałeś

Gość facet z netu
Wprost tego nie powiem, bo wiem, że jest niesmiała, ma kompleksy i nie chce jej wpędzać w jeszcze większe.

Gość komiczne ale
wprost jest najuczciwiej...stopniowe zrywanie kontaktu to robienie z czlowieka glupka

Gość powiedz jej że jesteś zonaty
i masz 5 kę dzieci

i co, myślisz że się nie domyśli? Ja niedawno zerwałam kontakt ze swoim najlepszym przyjacielem który podkochiwał się we mnie od miesięcy, niestety ja nic do niego nie czułam i po prostu mu to powiedziałam, że nie możemy się spotykać, kontaktować bo źle się czuję z tym, że on liczy na coś więcej a ja go ranię (mam kogoś więc tym bardziej przyjaciel to przeżywał i widziałam to). Jeśli ona chce czegoś więcej to powiedz, że traktowałeś to bardziej jako przyjaźń albo że kogoś poznałeś i sie zakochałeś. 🌼

Gość hag
pisz z nia na stopie kolezenskiej i traktuj jak kumpla a nie jak kobiete a pozniej napisz ze lubisz ja ale wylacznie jako kolezanke zeby nie robila sobie nadziei Tak bedzie dla niej naj mniej bolesne - kobiety nie sa takie slabe ale wazne jest zeby szczerze powiedziec - pomysli troche i znajdzie kogos innego a wy od czasu do czasu kartke na swieta sobie wyslecie i bedzie ok:) Pozdrawiam:)

Gość oszalałyście
gdzie z takimi radami! powiedz wprost, jesli znacie sie tylko z netu to napisz na gg albo sms,że w twoim zyciu wydarzyło sie coś ale bardzo cie ucieszy jak zostaniecie na stopie koleżenskiej, a te wypowiedzi powyżej, to jakaś beznadzieja, ja osobiscie nie chciałabym żeby mnie ktoś zwodził, wole wprost

Gość facet z netu
Nie wiem czy gdy powiem, że kogoś poznałem to będzie dobre usprawiedliwienie. Trudno jej będzie uwierzyć, że spotkałem inną i od pierwszej chwili wiem, że coś z tego będzie.

Gość hag
ps. widac ze na prawde ja lubisz i nic wiecej wiec traktuj ja jak kolezanke

nie mow jej ze jest brzydka i ze Ci sie nie podoba.kobietom takich rzeczy sie nie mowi.bo biedulka wpadnie w kompleksy.z tym zakochaniem sie jest dobre.powiedz ale nie teraz bo domysli sie ze to przez to wyslanie fotki ale za jakis czas ze kogos poznales i chyba sie zakochales.

Gość nie chce znów zawalić
powiedz, że kogoś poznałeś albo Ci sie dawna znajomość odnowiła a nie chcesz grać na 2 fronty, bo to byłoby nieuczciwe...i gdyby nie to, to na pewno byś się z nią spotkał, bo super się z nią gadało na necie:)

Gość hag
nie mow ze spotkales kogos jeszcze tydzien normalnie rozmawiajcie jakby nigdy nic ale staraj sie jej dac do zrozumienia forma rozmowy ze jest mila kolezanka :) ale o milosci nie ma mowy

Gość Amazone
Ja ci powiem co ja zrobiłam w podobnej sytuacji. Trochę to wyrachowane ..ale coż.Po tym jak On wysłał mi swoje zdjęcie wiedziałam że nie dam rady być juz taka spontaniczna i radosna przzy każdym kontakcie.Poszperałam w necie i znalazłam dośc nieatrakcyjne zdjęcie jakiejs dziewczyny.Co tu dużo kryć-brzydka była.Wysłałam , w krótkim czasie kontakt się urwał.On wyszedł na brutala , ja nie :)

Gość on-wawa
A może się spotkaj z nią i wtedy oceń. Fotka czasem jest myląca. I wtedy możesz powiedzieć jej źe będziecie znajomymi. A może miłość przyjdzie póxniej, czasem tak bywa. Wygląd to nie wszystko....

Gość puszek z piórkiem
Ale jak to tak!?!? Miło wam się rozmawia ale jej wygląd nie zachęca Cię do dalszej znajomości...??Nie warto osądzać ludzi po wyglądzie bo można stracić coś na prawdę wartościowego jak np przyjaźń...Nie chcę żebyś myślał że chcę Ci prawić morały,bo nie jestem jakąś filozofką...ale pomyśl...chyba lepiej jest miło spędzać czas i fajnie się dogadywać z kimś średniej urody niż spędzać czas z jakąś lalką która wszystkich fascynuje urodą ale inteligencją nie grzeszy...??Pomyśl jeszcze nad tym...

Ja Ci dam całkiem inna radę: weź sie z nia umow gdzies na kawę, pogadaj uprzejmie, a potem powiedz/napisz wprost że nic z tego nie wyjdzie bo nie ma chemii. To najuczciwiej, nie uważasz?

Gość hag
przeciez mozna miec z kims kontakt na stopie kolezenskiej - od zwyklej przyjazni w dodatku internetowej jeszcze daleko a widac ze na prawde bardzo ja lubisz wiec przeciez poza miloscia sa jeszcze inne formy znajomosci i szkoda z dobrym czlowiekiem zrywac kontakt:)

kurde - delikatnym to mozna byc w stosunku do bliskich.... a lase powiedz, ze nie jest w Twoim typie... nie musisz od razu mowic jej, ze przypomina skrzyzowanie wieloryba z paszczakiem

Gość facet z netu
Może to zabrzmi okrutnie, ale jest wiele miłych dziewczyn z którymi można fajnie porozmawiać, a które mają coś w sobie (mam na myśli wygląd), więc czemu miałbym być z taką, która mi się nie podoba? Nie chce się spotykać, wolę zakończyć sprawę w necie, myśle, że tak będzie lepiej.

Gość puszek z piórkiem
A poza tym skąd wiesz że ona nie chce Cię po prostu sprawdzić...Może też wysłała Ci zdjęcie kogoś innego...tak jak to zrobiła Amazone...

Gość lalaa23541
komiczne wcale nie jestes komiczny tylko zalosny pustak :P

Gość facet z netu
Komiczne , mógłbym tak powiedzieć, ale nie jej. Jest osobą, której psychikę można określić jako kruchą więc chce być delikatny.

Gość hkgjbvk.
nie musisz sie z nia spotykac kontakt moze sie urwac calkiem naturalnie - mozesz ograniczyc spotkania na necie stopniowo coraz mniej

Gość Z czego ty
robisz problem? nie rozumiem :( Po prostu ogranicz kontakt z nią, a po miesiącu powiedz, że masz dziewczynę i się zakochaleś, a ona stawia tobie warunek "żadnych kontaktów z innymi dziewczynami na gg" Delikatnie ale zdecydowanie dasz jej do zrozumienia, że to juz koniec :)