Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z netu

Chce delikatnie zerwać kontakt z dziewczyną, jakieś pomysły?

Polecane posty

Gość facet z netu
Jesli zrobiła tak jak amazone to cóż..trudno. Ja myśle, że zdjęcie jest prawdziwe, jesli nie i to tylko gra - to nie zdałem próby. To już jest jej problem, nie mój.

Gość facet z netu
Ona wie, że nie mam dziewczyny, jeśli nagle wyskoczę z tekstem, że poznałem jakąś i w dodatku od razu jest to coś poważnego - nie uwierzy.

Gość liderc
Powiedz jej, że jesteś bardzo zajęty, masz dużo pracy i innych zajęć. Albo, że po prostu nie ma między Wami chemii. Zrozumie, że jej się nie spodobałeś. Tylko nie pisz jej wprost, że jest brzydka, proszę.

Gość facet z netu
Takie rozmowy po koleżeńsku dają fałszywa nadzieje. podobnie jak utrzymywanie kontaktu, nawet sporadycznego. Nie chce dawać jej nadziei, zabierać czas i myśli, niech od razu zacznie rozglądać sie za innymi.

Gość puszek z piórkiem
Facet...jeśli lubisz tą dziewczynę...i wydaje Ci się że ona ma do Ciebie coś więcej niż tylko lubienie,ale Ty już nie chcesz rozwijać tej znajomości to powiedz jej wprost że nie jest w twoim typie...jeśli ona Cię lubi tak wiesz..."bardziej" to każdy sposób na zerwanie kontaktu z nią będzie dla niej krzywdzący...Bądź w porządku wobec niej i siebie...bądź szczery...

Gość Powiesz jej ...
ze znasz ja od miesiąca i się z nia umowiłeś, zakochałeś się, to ją nie zdziwi bo jak wiesz bywa miłość od pierwszego wejrzenia :)

Gość
tak to jest , najpierw pisanie , a potem rozczarowanie , z tym , ze dziewcze na tym gorzej wyszlo :O

wesz co ja nie rozumiem i ta, ale skoro uwazasz ze dziewcze sie moze zauroczyc to lepiej tak zrób, ale powiedz jej to prosto z mostu bez wijania w bawelne i bez odzwania sie ra na jakis czas, szybko i po sprawie a z drugiej strony jak jest wrazliwa to i tak sobie pomysli, ze nie chcesz z nia gadac bo nawet fajna nie jest:P

lalaa23541 oh, za to Ty dziewczynko jestes uczuciowa i uduchowiona... zabiła mnie głębia Twej wypowiedzi

Gość Do ...blondynka nie idiotka
tylko blondynka może wpaść na taki pomysł :(

Gość o boszzz
Ojej nie odzywaj się do niej, po co jej robić nadzieje, pozostając z Toba nawet jako koleżanka może mieć male nadzieje, że moze cos kiedys sie zdarzy.... To naprawde nie ejst dobre dla niej

Gość facet z netu
Może powiedzieć, że gdzieś wyjeżdżam na długo? Stracimy kontakt i wszystko się rozejdzie.

Gość hag
jak nie chcesz z nia kontaktu - rozmawiajcie jeszcze jakis tydzien albo 2 normalnie (zeby nie pomyslala ze to przez to zdjecie) a pozniej powiedz ze nie bedziesz kontynuowal tej znajomosci ze nie czujesz do niej tego co ona do ciebie. to mniej boli niz zerwanie kontaktu bez slowa jak typowy tchorz, ona na tyle chociaz zasluguje wysil sie jeszcze troche i zakoncz otwarcie

Gość facet z netu
Kolega mi doradzał, zeby utrzymywać kontakt i trzymać ją w rezerwie. Tak w razie co jak lepszej nie znajde.

Gość hag
nic nie da - bo tak bedzie myslala ze chcesz z nia kontakt ale nie ma cie bo wyjechales ale jak wrocisz to ona bedzie dalej czekac trzeba otwarcie skonczyc zeby nie dawac jej nadziei

Gość o boszzz
Bedzie trzymal ją w rezerwie hahaha

Facet: masz wspanialego kolegę, jestem pod wrazeniem:O Powiedz wpros że Ci ona nie pasuje niż ściemnianie. Ja zaboli ale nie będzie mieć nadzieji. I zrób to szybko, nie przedłuzaj agonii:P

Gość puszek z piórkiem
Właśnie...popieram blondi!!! NIE KOMBINUJ!!

Gość puszek z piórkiem
Ja uciekam...mam nadzieję facet że uda Ci się szybko rozwiązać dręczący Cię problem w mądry sposób...POWODZENIA!!! ;-)

Gość to trudne troche
moze zacznij byc przeciwienstwem osoby jaka byles wczesniej... na pewno nie zrywaj kontaktu z dnia na dzien! strasznie to wku*** mnie co prawda nikt po pokazaniu zdjecia nie unikal ale mialam takie przypadki z innych wzgledow, juz nawet nie chce wnikac jakich ;) albo szczerosc typu-> swietnie sie z Toba dogaduje, ale nic z tego nie wyniknie, nie szukam nikogo...

Gość to trudne troche
ale z ta rezerwa to juz przegiecie!

Gość No nie ...
wybacz ale twój kumpel to kretyn Poza tym z czego ty robisz taki problem, ile masz lat ?

Gość Orła Cień
""i co, myślisz że się nie domyśli? Ja niedawno zerwałam kontakt ze swoim najlepszym przyjacielem który podkochiwał się we mnie od miesięcy, niestety ja nic do niego nie czułam i po prostu mu to powiedziałam, że nie możemy się spotykać, kontaktować bo źle się czuję z tym, że on liczy na coś więcej a ja go ranię (mam kogoś więc tym bardziej przyjaciel to przeżywał i widziałam to). Jeśli ona chce czegoś więcej to powiedz, że traktowałeś to bardziej jako przyjaźń albo że kogoś poznałeś i sie zakochałeś. "" Dziękuje za taką radę ;] mi pomogła nie wiem jak innym :)