Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenujace foty

jak sie wam podobaja te zdjecia?

Polecane posty

Gość zenujace foty

ile byscie za to zapłacili bo ja 0zł maksymalnie

Gość kiepsciutkie
i w ogole jakies takie kiczowate

Gość zenujace foty
http://www.video.webstyl.net/index.php?page=kont wiecie ile kosztuja te foty? razem z równie kiczowatym video 2 900(słownie-dwa tysiace dziewiecset złotych) to zdjecia moich znajomych autor twirdz ze sa cudne i wystawił je na swojej stronie www

Gość 4rok
ojoj bardzo nieładne :O

Gość nie wierze własnum oczom
» Jestśmy firmą istniejącą od ponad 20lat, jednak filmujemy i fotografujemy profesjonalnie już od kilkunastu lat . Poświadczyć o tym może rzesza zadowolonych klientów. Nasz teren działania obejmuje całą Wielkopolskę (pracowaliśmy między innymi w Strzałkowie, Słupcy, Poznańu, Wrześni, Krotoszynie, Włocławku, Koninie, Złotowie ). Najważniejsze jest dla nas zadowolenie naszych klientów, więc podnosimy nasze kwalifikacje na różnego rodzaju szkoleniach, uczestniczymy w targach gdzie staramy się odnaleźć i przenieść do naszej firmy to, co najcenniejsze, to, co pomoże nam w jak największym stopniu usatysfakcjonować Państwa. Pracujemy na najlepszym i sprawdzonym sprzęcie .--tak pisza o sobie na tej stronie totalne bezguscie

Gość zenujace foty
wierzcie mi albo nie ale ci "profesjonalisci" maja pełno zamówien

Gość pisze ze sie szkolą
ciekawe w czym i gdzie bo efekty tych szkolen sa odwrotne do zamierzonych

Gość Naprawdę bardzo złe
zdjęcia :O I nie chodzi tylko o kiczowate ujęcia, sam warsztat techniczny to dno. Sama jestem przed wyborem fotografa i trochę mi się słabo robi.

Wiem doskonale o tym, że tacy kiepscy fotografowie są naprawdę oblegani. A to wynika z tego, że LUDZIOM SIĘ TO PODOBA. I nie ma tu co ukrywać. Jeśli by się nie podobało, to nie życzyli by sobie takich pieniędzy za usługę, nie mieli by tuly chętnych, a jest odwrotnie.

takie fotki to kazdy umie zroic ile to odpowiedni program i juz ja mam nawet podobny byl na plycie razem w pudelku z moim aparatem ale tu nie o obrobke chodzi ale o pozy ja widzac fotki moich znajomych to mam az dech zaparty alko na wystawach u fotografow w moim miescie to one sa cudne ale to totalny badziew...

Gość ja 21
fajne tło oprawa,ale nie potrafila Panstwa Młodych ustawic itmysle ze trzba gdzies naglosnic ta sprawe zeby inni sie nie dali nabrac...

Ja21 gdzie ty chcesz to nagłaśniać, przecież nikt nie bierze fotografa nie widząc zdjęć. Komuś się to podoba. Ktoś komu nie nie wybierze tego fotografa.

Gość Generalna8
Mam wrazenie, ze te zdjecia byly pstrykane w pospiechu, bo pozy sa przypadkowe, a mlodzi na niektorych zdjeciach maja miny jakby ich fotografowano z zaskoczenia. Zadnych poz, niektore ujecia fatalne (np. panna mloda zwrocona tylem do obiektywu a pan mlody patrzacy prosto w niego), tlo - totalny banal...

Gość Generalna8
Zamiast "zadnych poz" mialo byc "zadnych oryginalnych pomyslow na sesje"

--> generalna to jest prawdopodobnie również wynik tego, że te zdjęcia były robione w pośpiechu. Np młoda para wyszła z imprezy, albo chwię przed ślubem itd.

Gość Zdjęcia jak zdjecia
widziałam gorsze....

Gość nie no nieeeeee
moga byc gorsze?

Gość mogą mogą
widziałam dużo gorsze!!

Gość z doświadczenia wiem
ze robienie zdjęć tego samego co ślub nie jest dobrym pomysłem!Dlaczego? Bo nawet laik powie ,że widać na ich stres i sztuczność pozujących a to nie jest dobre!Dlatego dobry profesjonalista podpowie ażeby przełożyć zdjęciaw innym terminie kiedy opadną emocje!Wtedy nawet niezbyt wprawiony ''profesjonalista''powinien też coś w miare przyzwoitego stwożyć! TU widać totalne nie przygotowanie PROFESJONALISTY!!!Współczuje fotografowanym i życze powodzenia przyszłym modelom fotograficznym!!!!!! P.S.JA MAM CUDNE FOTKI-tak przy okazji