Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekscentryczna

krem, krem.. cera mieszana . ?

Polecane posty

Gość ekscentryczna

wyprobowalam juz wiele.. ale zaden nie byl idealny heh jaki krem nawilzajacy, moze troche matujacy polecacie do mieszanej cery ze sklonnoscia do tradziku.? do 30zl.. pomocy.. :P:P

powiem Ci, że cieżko będzie o krem jednocześnie nawilżajacy i matujący, bo te co naogół nawilżają wcale tak nie matują. Ja obecnie używam pod makijaż matujący Dax cosmetics, a na noc nawilżajacy krem dla dzieci. jak cały zcas używam matyjacego to po paru dniach skóra mi sie łuszczy.

Gość okt
ta jez polecam dax cosmetics matujący jest swietny

Ooo to coś dla mnie. :) Tez szukam takiego kremu. :o Dziewczyny na innym forum poleciły mi krem Soraya aktywnie normalizujący na dzień i na noc. Chyba go wypróbuję. :D

Gość ekscentryczna
a co z Iwostinem.? ponoc tez sa w miare.. probowala ktoras.?

Gość ekscentryczna
pain au chocolat pewnie La Roche.?

Polecam Dax Perfecta z mikroperłami matującymi, on jest na dzień i na noc, fantastycznie nawilża a przy tym jest niedrogi - kosztuje około 15zł.

nie la roche. chociaz uwazam ze ta marka ma genialne kosmetyki moim ulubionym jest Chanel Precision Purete Ideale taki krem ktory naprawde dobrze nawilza i nie pozostawia doslownie zadnej warstewki na skorze i do tego matuje odpowiednie miejsca tylko ta cena :o uzywalam jeszcze fluidu matujacego strefe T z tej seriii tez spisywal sie bardzo dobrze

Gość ekscentryczna
jest az tak zle.? ile kosztuje.? hmm.. nie slyszallam o nim jeszcze.. Ducky Duck masz cere mieszana/tlusta? jesli tak pomogl Ci jakos ten krem.? u mnie dlugo jest dobrze.. dopiero po kilku godzinach zaczynam sie swiecic. niestety..

Gość do ducky duck
i pachnie gruszką :)

ekscentryczna to do mnie pytanie? jesli to to ceny nie znam dokladnej koło 200 zł szkoda ze wczesniejs ie nie zgadalysmy bo np ten fluid nie byl mi potrzebny i moglam Ci go oddac nawet za darmo

ekscentryczna to do mnie pytanie? jesli to to ceny nie znam dokladnej koło 200 zł szkoda ze wczesniejs ie nie zgadalysmy bo np ten fluid nie byl mi potrzebny i moglam Ci go oddac nawet za darmo

nie znam dokladnej ceny w polsce ale pewnie okolo 200 zl ja dostalam je w prezencie szkoda ze wczesniej sie nie zgadalysmy bo ten fluid mattujacy moglam Ci oddam bo byml mi calkowicie zbedny a tak to dostala moja kolezanka:D

Gość zrlix21
Fajny jest krem komfort młodej skóry 18+, który nawilża i jednocześnie matuje.