Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaChomika

JAK ROZPOZNAĆ WIEK ŚWINKI MORSKIEJ?

Polecane posty

Gość
aaaa i zapomniałam o najważniejszym :/ najlepiej żeby świnki były dwie... tak słodko sobie wtedy grzeją boczki, no i są śmielsze bo to zwierzęta stadne

Gość Mama_Świnki
Dzięki. To już będę wiedzieć z tymi bananami. Fajnie masz, że masz działkę, ja może coś wyhoduję na balkonie lub na parapecie, może babkę, albo mientę? Nie mogę uwierzyć, że świniuszka już jutro przyjedzie. Zamówiłam ogromną klatkę i cały osrzęt, typu sianka, poidełko, miseczki itp.:) ...Mam nadzieję, że się śwince spodoba to wszystko:) A że to moja pierwsza świnka, to modlę się, żebym jej nie przekarmiła:) ...a mogę jej dać do klatki gałązkę brzozy do ostrzenia ząbków?

Gość Mama_Świnki
Z drugą świnką trochę poczekam:) Na razie ja będę robić za stado, a że jestem dużo w domu, to będę świnkę zabawiać jakoś żeby jej się nie nudziło:)

Gość tubka
a ja się boję takich świnek :(

Gość
hmmm ja dawałam gałązki z drzew owocowych, na necie jednak pisze że można też brzozy i wierzby :) no i suchy chleb ale nie za dużo ;) w doniczce warto hodować zioła dla świnki, no i oczywiście pietruszkę - miałam kiedyś w doniczce, oczywiście się nie umywa do takiej w ziemi, ale napewno lepsza od tej ze sklepu... oks, ja spadam spaaaać, pisz co z prosiakiem :) aha, tu jest fajne forum, siedzą na nim dobrzy spece od świnek, ja jestem pod nikiem \"Aśka\" :P http://www.gryzonie.info/

Gość Mama_Świnki
Świnki nie będzie....:( :( mój misio cały pokrył się pokrzywką i zaczał się dusić po minucie głaskania prosiątka:( :( ...tak więc...świnki nie będzie :(

no to pech... szkoda, bo to fajne zwierzaki mam nadzieję, że uda Ci się zwrócić klatkę z osprzętem, bo to duży wydatek

Gość Mama_Świnki
Wszystko udało mi się zwrócić i nawet zadatek za prosiaczka dostałam spowrotem....choć to wszystko marna pociecha :( Znacie jakieś gryzonie, które są dobre dla alergika?

Gość swinkowaaaaa
swinki sa podobno dobre dla alergikow.....

hej wznawiam temat tez chce miec swinke morska :):):) ale moi rodzice kreca na to nosem :( a czy jest duzy problem z takim prosiaczkiem jezeli u kogos wykryto alergie kilka lat temu na siersc a ta osoba przytulala wiele rzy psa i kota bawila sie z nimi i nic sie nie dzialo????

czy jest duzy problem z takim prosiaczkiem jezeli u kogos wykryto alergie kilka lat temu na siersc a ta osoba przytulala wiele rzy psa i kota bawila sie z nimi i nic sie nie dzialo????

Gość świnka
Niech ktos powie jak rozpoznac wiek swinki lub jakas stron na której można rozpoznac wiek swinki ,brazowo-biała świnka z czarną łatą na tyle.prosze

Gość gość
Witam mam ten sam problem przygarnełam świnke morską. Pani od której ja wziełam twierdziła ze ma ok 8miesiecy,ale mi sie wydaje że jest starsza prosze o pomoc.jak moge rozpoznać w jakim jest wieku.

Gość świnkowicz
moja jest wielka a powiedzieli że ma 5 miesięcy