Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

Kobiety doradzcie prosze..........

Polecane posty

Gość nie wiem co myslec

dostalem od jednej panny nr gg. Sprawdzajac w katalogu okazuje sie,ze ten numer nalezy do jakiegos faceta. teraz nie wiem co zrobic- czy ona dala mi zly numer, czy to jej numer a mieszka z facetem, czy co? jak myslicie? Kobiety- wy znacie sie na tym:)

ja Ci powiem tak . na skypie jestem wpisana jao facet - dlaczego ? bo cholerne arabstwo na okraglo wydzwania, odkad mam ze jestem faetem cisza i spokoj, czesto jest tak ze faceci sobie wyszujuja laski w necie wlasnie w taki beznadziejny sposob droga losowa, wiec jezeli dziewczyna jest wpisana jako facet to moze byc checia unikniecia takich przypadkowych kontaktow albo numer jest nieprawidlowy

Gość nie wiem co myslec
kurcze, niesmialy jestem :) glupio mi sie teraz do niej odezwac bo nie wiem czy to nie jakas pulapka. a jak jej facet siedzi na gg?( bo nie wiem jeszcze czy jest sama czy nie)

no a co Ci sie stanie jak sprobujesz jak sie jakis facet odezwie to powiesz ups sorry chyba przekrecilem numer i tyle :) nie martw sie :)

Gość nie wiem co myslec
niby tak, ale...jakos nie wierze w wybranie przekreconego numeru :( kurcze, moglem wziac numer telefonu zamiast gg. ehhhhhhhhhh

Gość eeeeeeeee
daj znać jak Ci poszło :)

Gość nie wiem co myslec
mysle co napisac............:D co ?

Gość nie wiem co myslec
nie chce wyjsc na idiote, a ta laska mi sie podoba. co napisac,zeby bylo ok 1. jak to bedzie ona :) 2. i jak to bedzie jej facet (zeby nie robic jej afery i niezdradzic sie kim jestem) zamotalem,co? idiota ze mnie.........ehhhhhhhhhh

Gość nie wiem co myslec
up