Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolka441

proszę pomóżcie!!!

Polecane posty

kupilam test ciazowy i pisze ze mozna go zrobic juz w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl mi negatywny.okres powinnam dostac dopiero za 2 tygodnie to czy istnieje taka mozliwosc ze jestem w ciazy a zly test kupilam?bo chyba powinnam kupic test ktory wykrywa ciaze juz 6 dni po zaplodnieniu(niby)

Skoro okres powinnaś dostać za 2 tygodnie to dziwne by było, bo owulacja występuje na 12-16 dni przed miesiączką.Co do testów wykrywających ciążę 6 dni po zapłodnieniu to po pierwsze zdarza się to skrajnie rzadko a po drugie zagnieżdżenie odbywa się między 6 a 12 dniem po owulacji i dopiero od tej chwili rozpoczyna się proces produkcji hCG wykrywanego przez test. Dlatego spokojnie może się zdarzyć, że ciąża nie zostanie wykryta nawet w terminie spodziewanej miesiączki.

kiedy najlepiej?bo kochalismy sie okolo24-26 wrzesnia i chyba wtedy powinnam miec dni plodne.mozliwe zebym miala juz jakies skutki?tzn.strasznie mam wysuszona skore,piersi mi sie powiekszyly.nie musi byc to koniecznie objaw ciazy ale czy moze??

Gość ladyX
test zrob w dzien gdy amsz miec miesiaczke =]

Gość to ja ja
boże... zaraz padnę. Przeczytaj sama swoją wypowiedź a może zrozumiesz kiedy powinnaś zrobić test. Porażająca inteligencja!

Gość ladyX
a objawy cizazy to nie sa nie martw sie bo to za szybko n ajakiekolwiek skutki bycia w cizy ...

porazajaca inteligencje to Ty masz !! bo o tym ze moge za 2 tygodnie zrobic to wiem tylko chcialam wiedziec czy wczesniej moge!!!!

Gość 150 - 88kg
możesz robic codziennie testy, nikt ci tego nie zabroni. tylko po co??? Najpewniejszy czas na testowanie to dzien w ktorym powiina wystąpic miesiączka.