Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka7456475

jechałybyście czy nie? proszę,doradźcie

Polecane posty

Gość aneczka7456475

za niedługo planowany jest wysoko płatny wyjazd z mojej pracy.na ostatnim wyjeździe (mocno zakrapianym) strasznie podwalał się do mnie jeden koleś(wręcz się do mnie dobierał).Żałuję swojego zachowania na tym wyjeździe,to była głupota ale za dużo wypiłam.Chcę o tym wszystkim zapomnieć.Do wszystkiego przyznałam się mojemu narzeczonemu,który nie chce żebym już wyjeżdżała bo obawia sie że wszystko się powtórzy.Z drugiej strony za wyjazd dostanę duże pieniądze i liczę na to że spędzę miłe chwile ze znajomymi. Jechalibyście na moim miejscu czy nie?

Gość taaaka jedna
ja bym pojechała, ale już tyle nie piła ;)

Gość chapeaubas
kobieto pewnie że jedź, tylko ostrożniej . . .

jeżeli wolisz uszanowac niebezpodstawne obawy swojego narzeczonego-nie jedź!! a jeżeli chcesz kasy i jesteś pewna, że nic się nie powtórzy to i tak sie zastanów nad tym czy nie skrzywdzisz osoby, ktora Cie kocha-pomyśl co by było gdybyś była na jego miejscu!! pozdrawiam:-)

Gość hejaga
ja bym pojechała, dużo wypiła, dobrze się zabawiła i nic nie mówiła :D

Gość aneczka7456475
na 80 % jedzie :O

Gość aneczka7456475
kurde ... mam dylemat

Gość alko
ja bym się zastanowiła, czy sama sobie ufam w 100% - bo jeśli szczera samoocena wskazałaby na posiadanie przeze mnie dośc słabej woli to zrezygnowałabym z wyjazdu...

Gość lekka z wyczuciem
ja tam bym sie zabawiła :)

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
ja bym nie pojechała...trzeba umiec ponosić konsekwencje swoich czynów...najpierw odbuduj zaufanie w swoim związku a poźniej jedź....swoja droga to raczej bedzie kara za glupotę, sadystka jakąś jesteś ze narzeczonemu o takich wpadkach opowiadasz?

Gość aneczka7456475
nie ! Chcę być szczera wobec niego :O !

Gość ghjyuk
bo jestes glupia schlalas sie a pozniej gosc cie zmacal ....narzeczony cie nie zostawil???? dziwne ze teraz ci tylko odradza wiedzac ze ma taka glupia dziewczyne powinien zabronic a ty uwazaj bo jak znowu zaszalejesz za mocno to bedziesz miala pieniadze ale narzeczony ci da kopa w dupsko i zostaniesz sama z opinia ladacznicy nie iwesz czy znowu sie nie upijesz a duze prawdopodobienstwo jest ze tak. dziwne ze chlopak na to sie nie wkurwil bo ja bym sie ciebie brzydzila i wstydzila lepiej zostan glupia kretynko

Gość ghjyuk
chciałam jeszcze dodać że ja jak się schleję to zawsze obciągam z połykiem okolicznym menelom i ten brak szacunku dla siebie odreagowuje na innych

Gość aneczka7456475
pierdol się ! Masz jakieś kompleksy? :O