Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impera3

czy zdradzic meza z kims poznanym na czacie

Polecane posty

Gość impera3

poznalam go na czacie. spotkalam sie z nim niezobowiazujaco, rozmawialismy jakbysmy sie znali bardzo dlugo. po powrocie do domow bardzo zalowalismy ze nie poszlismy na calosc. wyjechal na 4 tygodnie a ja tesknie i nie wiem co mam zrobic jak wroci.nie chce burzyc swojego malzenstwa ale chce przezyc to ze swoim znajomym z czatu i wiem ze bedzie cudownie. boje sie tej calej sytuacji.

Gość aneczka7456475
nie zdradzaj ! wyrzuty nie dadzą Ci spokoju dopóki się nie przyznasz

Gość Gdansk 38
Pamietaj,ze czasu nie da sie cofnac?

nie zdradzaj, bo bedziesz tego bardzo zalować!!!!Nie warto burzyc swojego małżenstwa dal kogos poznanego na czacie. Ten ktoś i tak po pewnym czasie Cie oleje

Gość słuchaj rad tych wyżej
ale pamiętaj że raz się żyje:)

Gość maniunkaa
lepiej na czcie pocuz sie angla:)

Gość alko
jeśli nie chcesz już byc żoną to idź na całośc...no chyba, że potrzeba fizyczna jest silniejsza od Ciebie, ale w takim wypadku i tak zdradzisz męża, jak nie teraz to później...tylko skąd taka potrzeba? myślę, że na to pytanie musisz sobie odpowiedziec...pozdrawiam

Gość pewnie na czasie
znudzone żony

Gość impera3
ja nie chce z nim byc na stale , ja chce tylko sprobowac, korci mnie

Gość Gdansk 38
Cos mi sie wydaje,ze juz zdecydowalas? Powodzenia...

Gość impera3
mam jeszcze 3 tygodnie. codziennie zmieniam decyzje i raczej strach nie pozwoli mi na to

Gość impera3
tak jestem szczesliwa tylko tak malo sie widzimy ze soba. macie racje ja sie chyba za duzu nasluchalam glupot.jezeli maz by sie o tym dowiedzial stracilabym wszystko a przedewszystkim szacunek u dzieci(sa dorosle)

Gość impera3
sluchajcie dzieki wam, a przedewszystkim tobie stokrotko. o boze jaka ja jestem dlupia. wstyd mi troche. glupota ludzka nie zna granic!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gdansk 38
Moja byla kiedys zrobila podobnie i caly czas tego zaluje! Niestety,jak w cos wchodzisz to licz sie z konsekwencjami! Jestesmy rozwiedzeni od 6 lat...

Gość czy nie uwazacie
ze zwiazki malzenskie powinny byc prawnie zakazane?

nie ma za co :) wiesz, ja sama popelnilam ten bład i wiem, ze nie warto. Mąż mnie po tym nie zostawil, bo bardzo mnie kocha, ale nigdy mi tego nie zapomni. Ten kryzys jednak umocnil nasz związek, jednak nie kazdy facet by wybaczyl i zostalby z kobietą po tym wszystkim...Takie znajomosci internetowe do niczego dobrego nie prowadzą, są bardzo ulotne...Potem zostaje tylko żal, więc nie warto dla chwili słabości niszczyć tego, co sie budowało przez lata. Cieszę się, że nie jednak zdecydowałaś, że nie popełnisz tego błędu. Pozdrawiam serdecznie 🌼

Gość impera3
nie chce rozwodu , umarlabym bez swojego meza, bardzo go kocham i przysiegam wam ze tego nie zrobie, potrzebny byl mi ten kubek zimnej wody wylany na ta glupia glowe, moja znajomosc z czatu jest juz historia. jak mozna bylo zadawac sobie takie glupie pytanie i jeszcze przy tym nie spac wiele nocy?

Gość impera3
doslownie smieje sie ze swojej glupoty

Gość impera3
wcale nie jestem madrzejsza. trafilam wtedy na niezbyt nachalnego ze tak powiem faceta inaczej juz by bylo po wszystkim. nie potrafilismy odczytac wtedy na spotkaniu ze razem tego chcemy, dopiero po godzinie po spotkaniu rozmawialismy o tym na gg.

Gość kluska serowa
dobrze ze otrzezwialas bo pamietaj ze cokolwiek zrobisz, musisz pamietac ze tego nie da sie cofnac. mogloby sie nie wydac, ale nigdy nic nie wiadomo. co innego gdybys byla gotowa na odejscie od meza, ale jezeli nie potrafisz bez niego zyc - mysl glowa. na lepsze ci to wyjdzie. gratuluje dobrej decyzji zdradzalam bylego ale bylo mi obojetne czy sie dowie czy nie bo i tak wiedzialam ze musze odejsc. mojego meza nie zdradzam i nie planuje. za bardzo go kocham by ryzykowac zranienie go tak bardzo. pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wlasciwie to prawie jakbys juz zdradzila, wiec co sie pytasz na kafe :P

Gość nie sluchaj ich
to nie mydło i sie nie wymydli, a jak będziesz miała dobre alibi mąż nigdy sie nie dowie. Życie jest zbyt krotkie i szare aby nie pozwolic sobie na odrobinę szczęścia. pozdrawiam i zyczę powodzenia

nie zdradzaj go !! oszalałaś ? własnego męża !!!! wstyd ! nie jesteście już dziećmi co mają po 15lat ! jesteście dorośli to tylko chwilowe uczycie nie spotykaj sie z nim ! masy męża i nim sie interesuj !