Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa tego bardzo

Odglosy wydawane przez sen krzykiitd.Czy wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość ciekawa tego bardzo

Witam.Dzisiaj obudzilam sie w nocy i slyszalam jak moja mama krzyczala przez sen a byla sama w pokoju.Kiedys bedac u rodziny slyszalam jak ciocia spiac zaczela szczekac.Czy tez kiedys mieliscie takie przezycia , czy tez slyszeliscie u kogos?

Gość pewnie ze tak
szczegolnie jak koszmary się snią!!!

podobno ja czasem gadam przez sen ;) mój facio też, często słyszę jak gada od rzeczy przez sen, czasem wrzeszczy :D

Gość ciekawa tego bardzo
mi kiedys mam powiedziala, ze nad ranem spiac, bardzo wyraznie powiedzialam: "zawsze gdy zaczyna sie Teleekspress, z niemalym trudem owijam sie tapicerka wewnetrzna od Fiata Punto, po czym udaje sie na najblizszy targ rybny, by tam przekonywac sniete dorsze o wyzszosci systemu kopernikanskiego" ciekawe, nie?

To może ja o lunatykowaniu.kiedyś jak byłam mała pojechałam z mamą do rodziny. Mieszkali w domku jednorodzinnym. Pewnej nocy moją mame obudziło jakies stukanie na podwórku. Wyszła na balkon i zobaczyła mnie w pidzamie w piaskownicy jak klepałam babki!!!Okazało sie że przez sen wylazłam z łóżka i pewnie wpadłąm na genialny pomysł przez sen żeby iść babki polepić

Gość jeger
Uzdrawiające sny są wspaniałym, wyzwalającym przeżyciem, którego każdy powinien doświadczyć. Uwalniają od długotrwałych napięć fizycznych i psychicznych. Poprawiają samopoczucie psychiczne i fizyczne. Poprawiają stan zdrowia prowadząc do wyleczenia z wielu dolegliwości. Poprawiają funkcjonowanie umysłu, czyniąc go jasnym i spokojnym. Wzmacniają ciało i umysł. Poprawiają funkcjonowanie na jawie, zwłaszcza w sytuacjach stresowych. Przeczytaj - bardzo, bardzo ciekawe: http://uzdrawiajacy-sen.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php http://zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php?c=4main&idEbook=315 Poprzez uzdrawiające sny możesz uwolnić się od chronicznego zmęczenia, spadku energii, rozkojarzenia, otępienia i nerwowości, możesz uwolnić się od chronicznych bólów mięśni i stawów, sprawić, że Twój umysł stanie się jasny i klarowny.

Gość eeeeeeeee
ja czasem płacze i szlocham przez sen nawet rano czuje jak mi łzy płyną :( w mojej rodzinie Wszyscy mówią przez sen :O:D:DD:D:D