Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja tez

po drugiej stronie, czyli o uczuciach tej, co ponoc ich nie ma...

Polecane posty

Gość to ja tez

... on ma zobowiazania. Ona go kocha. JE jego tez. On MNIE tez. Wiecie jak ja sie czuje?

Gość hęęęęęęęęę
że co???????????????

Gość kluska serowa
poczekaj poczekaj. to jest jakas gra? mamy zgadnac kim jestes? obstawiam ze jestes kochanka zgadlam? co wygralam?

Gość to ja tez
...ze jestem druga i wciaz czekam na to, az ja zostawi. Bo przeciez "jej nie kocha" ...

domyślam się, że jak ta trzecia. Wiedziałaś wcześniej o jego \"zobowiązaniach\"???????????

Gość to ja tez
kluska serowa, to nie gra, to problem... :(

Gość kluska serowa
oj wybacz. prawidlowa odpowiedz : czujesz sie jak ta druga tak? :)

Gość hęęęęęęęęę
że jesteś pier***loną kochanką i dajesz dupy żonatemu facetowi :O Żałosne :O

Gość to ja tez
wiedzialam

Gość to ja tez
najlatwiej komentowac bardzo z boku, nie znajac sytuacjii. no, moze z filmow, prawde ;hęęęę; ?

Gość to ja tez
czuje sie jak osoba w tej calej potrojnej intrydze. ktos to zna?

Gość kluska serowa
zgadlam! :) problem? mam tylko jedno pytanie. wiedzialas o tym ze on ma zone zanim zaczelas sie z nim spotykac? bo jezeli tak to sama sobie ten "problem" na glowe sprowadzilas. a on ciebie ma dla fajnej zabawy a ty zamiast odejsc i szukac kogos dla siebie to tkwisz w tym bo on mowi ze cie kocha. :O

jesteśmy na forum i każdy ma prawo do wypowiedzi jeśli wiedziałaś, że on z kimś jest, to sama jesteś sobie winna. i ja osobiście nie życzę ci nic dobrego. jemu również. żal mi tylko tej jego prawdziwej dziewczyny. kurwa, jakcy ludzie potrafią być żałośni, aż rzygać się chce czasami

Gość to ja tez
to nie zona. kobieta, z ktorej moze zrezygnowac w kazdej chwili. ale mowi, ze nie moze sie zebrac. a ja czekam.

Gość to ja tez
mi tu - jak dla mnie masz 18scie lat i gowno wiesz o zyciu

poczytaj trochę wypowiedzi męskich na tym forum czy naprawdę jesteś taka głupia, że wierzysz w jego zapewnienia:\"kocham cię. zerwę z nią, ale nie mogę się zebrać. tyle czasu jesteśmy razem, nie chcę jej krzywdzoć\" noż cholera. czy masz 15 lat, że wierzysz w takie bajeczki??

kiedys spotykalam sie z zonatym trwalo to jakies 2 miesiace bylam zakochana do uszy, jego zona sie dowiedziala, minelo 8 lat ja do dzis nie moge sobie wybaczyc tego ze przeze mnie plakala trzymam sie z daleka od takich sytuacji, jak najdalej

Gość hęęęęęęęęę
no przeprasza a nicy co, nie mam racji>? Nie jesteś kochanką? To kim jesteś? On jest zajęty, Ty z nim sypiasz. Tak robią KOCHANKI.

to sie zdiwisz, bo mam wiecej ale rozumiem, że jak ktoś powie prawdę prosto w oczy zostanie objechany :D żal mi ciebie.... jadem plująca kochanko, ciągle czekająca na swojego \"misia\" zdajesz sobie sprawę, że gdy on do ciebie przychodzi i się z tobą kocha, wcześniej mógł kochać się z nią, i mógł nawet penisa nie umyć????

Gość to ja tez
ten swiat zamkkniety jest w wystylizowane ramy, dlaczego nikt nie mysli o uczuciach tej co czeka... jak pietnastolatka, racja.

Gość to ja tez
zdziwie Cie, jego penisa nawet nie widzialam, choc i mialam okazje, i ochote...

Gość hęęęęęęęęę
a tak wogóle, to co innego gdyby był żonaty, to nawet bym bardziej zrozumiała. Bo ślub, bo dzieci, bo dom, bo majątek itp... a tak? facet jest wolny i dupczy Was obie. A Ty jesteś naiwna bo mu wierzysz.

Gość kluska serowa
nikt nie mysli bo ona sama z PELNA swiadomoscia sie w to wpakowala. ja tam mysle o uczuciach tej dziewczyny co to nie ma zielonego pojecia co jej "kochanie" robi

dlaczego mam myśleć o uczuciach tej co czeka, skoro sama dobrowolnie się zgodziła na takie męczarnie?????????????? skoro wiedziałaś, że z kimś jest, to czego się spodziewałaś?? facet się tobą bawi, i jest mu tak wygodnie przejrzyj na oczy, i urwij to toksyczne przywiązanie do niego

Gość to ja tez
hęęę - bo na poaczetku to byla zabawa.

Gość hęęęęęęęęę
zabawa? To Ty dziecko jesteś chyba i sumienia nie masz, skoro się "bawisz" z zajętymi facetami :O

Gość to ja tez
mi tu - wlasnie tego chce, tylko to naprawde trudne. bo zawsze mysle 'a moze dzis sie zbierze...? ' to naprawde zalosne, wiem, potrafie spojrzec na to z boku..

Gość hęęęęęęęęę
szkoda tylko że z tego patrzenia nic nie wynika :O

Gość to ja tez
hęęę...- znam duzo starsze osoby niz ja, co lubia sie BAWIC. ale ja wcale nie neguje, ze to beznadziejna sytuacja i sama sie w nia wpakowalam, czy nie widzicie?