Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce

Trudna sytuacja.Czy mogę sprzedać telefon?

Polecane posty

Gość jestem w kropce

Witam Mam pewien problem finansowy,musze zapłacić ratę za studia,kasę będę miała dopiero za 3tyg. Więc pomyślałam sobie,że jedyne co mam bardziej wartościowego to telefon, ponieważ przedłużałam niedawno umowę.i tu jest pytanie:CZY MOGĘ SPRZEDAĆ TEN TELEFON? nie będzie żadnego problemu z sim-lockiem?-np.jeśli ktoś sobie będzie chciał go zdjąć. nie znam się na tym, więc PROSZĘ O MĄDRE ODPOWIEDZI.podpisałam z nimi umowe na następne 2 lata

Gość jestem w kropce
czy może ktoś wie,czy mogę tak zrobić?

Gość a nie lepiej pozyczyć od kogos
i za te 3 tygodnie jak mówisz -oddać ????

Gość jezeli telefon
nie ma juz gwarancji to mozesz zdjąc sim locka(blokada karty sim daje pelna gwarancje)

pewnie ze sprzedac mozesz ale abonament i tak plaic musisz. tylko czy jest sens takiej sprzedazy,moze go zsataw w jakims lombardzie bo jak bezdiesz chciala go sprezdac to tracisz na tel a jak pozniejbezdiesz chciala kupic ten sam to zaplacisz o wiele wiecej. Nie ma kto ci pozyczyc pienazkow?

Gość jestem w kropce
wiem,że przeżywam,ale czy nie będę miała z tego powodu jakiś nieprzyjemności ze strony ery? a gdy ktos sobie ściągnie tego sim-locka,to nie będę obciążona jakimiś opłatami?

Nie nie będziesz obciążona żadnymi opłatami etc. śmiało i bez obaw mozesz sprzedac telefon:)

Gość i tak będziesz musiała płacić
przez dwa lata za coś czego nie masz.

Gość kkkjjj
Jesli sprzedasz aparat , a nabywca sciągnie simlocka , to jedyne na co on (nie Ty ) sie narazi to utrata gwarancji telefonu . Ty nadal bedziesz obciazona tą umową do końca jej trwania , bedziesz musiała płacić rachunek i to wszystko .

Gość jestem w kropce
już jestem dość zadłużona,a taki bajerancki tel.nie jest mi potrzebny,będę miała stary abonament wiem że będę płacić,tylko chodzi mi o sam tel.czy mogę miec jakieś nieprzyjemności jak go sprzedam

Nie nie będziesz miała. Telefon zawsze można sprzedac.

Gość matko boska ...
udajesz glupia czy co ... kupilas ten telefon wiec jestes jego wlascicielka ... mozesz go nawet mlotkiem rozwalic ... zaplacilas za niego !!! Wiec nalezy do Ciebie ...

Gość jestem w kropce
pocieszyliście mnie:) mam nadzieję,że macie rację,abonament wiem że będę płacić,bede miała stary telefon.no to super DZIĘKUJE

Gość fan nad fany
"pozyczyc Ci" ?:D