Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaInowyTOPIK

Mamy rocznik 1986-zapraszam!!!

Polecane posty

Gość siabadabada
witam, tez mam 21 latek i bardzo bym chciala miec dzidziusia ale sytuacja w pracy mi na to nie pozwala wiec bede mogla starac sie doiero w grudniu przyszlego roku (2008) :(:(:( a jak jest z wami? nie czułuscie,ze to troche za wczesnie?

Ja nie żałuje :-) dziecko mam planowane wbrew temu co każdy mysli.Korzystam sobie z urlopu wychowawczego,mąż pracuje.Niczego nam nie brakuje,a co najważniejsze nie jesteśmy od nikogo zależni.

hej :-) nareszcie wolne...czy Wam też tak czas umyka?dopiero było rano a tu za niedługo znowu trzeba wstwać :-( i od nowa :-( byliśmy dziś na szczepieniu,mały strasznie płakał i chyba najgorzej z tych wszystkich szczepiń,bo pierwszy raz dostał w rączke biedactwo :-( szczepiona na żółtaczke,a reszte miał płatne,teraz mamy spokój na pół roku :-) nastepna dopiero w kwietniu znowu 5 w 1 płatna,tak wolimy bo mniej bólu :-) Bolała go rączka i płakał,to daliśmy mu Panadol i minęło teraz słodko śpi :-) Przed chwilą byłam zobaczyć do niego a on spi na brzuszku :-)

oj to współczuje wrażeń... :-) fajne te 5 w 1 bo spokój na dłużej,a i kłuc mniej :-) ile u was kosztuje ta szczepionka? my dzisiaj cały dzień w domu,oczywiście na podwórku byliśmy taka ladna pogoda ale przy domie :-)

no nareszcie ktoś tu zajrzał :-) witam siabadabada i Michelle :-) u mnie nie było wpadki tylko planowane :-) wzielismy slub a za rok dziecko :-0 my jutro na szczepienie idziemy natka,dobrze ze masz za sobą.Ciekawe jaką bedziesz miala noc?Ja zawsze nie mam ciekawej..także rano napisz :-)

Gość jajcicuha
Witajcie! Też jestem mamą z rocznika 1986 :) 8.marca 2007 przyszła na świat nasz największy skarb-Amelia! Teraz ma już skończone 7 mies. i jest naszym oczkiem w głowie. Ciąża była planowana (po stracie poprzedniej :(). Mieszkamy w Warszawie, mąż studiuje zaocznie i pracuje a ja studiuję dziennie-niemiecki i rosyjski na UW, obecnie jestem na urlopie dziekańskim i zajmuję się córeczką. Cieszę się,że Was znalazłam! Ściskam gorąco wszystkie Mamusie i ich dzieciaczki!

cześć nataszko!!! ja jestem chwilowo :-) możesz zobaczyć najnowsze zdjecia Xavcia :-) na linku w stopce :-) teraz już je w krzesełku :-) ale sobie ładnie siedzi,a jeszcze dwa tygodnie temu leciał w wszystkie strony a teraz stabilnie siedzi :-) no i co najlepsze zaczyna raczkować :-) ale tak powoli ,za 2 tyg pewnie nie bedzie powoli,ale tyle razy sie już poobijał :-) no i trzeci ząbek sie pojawia :-)

hej :-) natka silny dzidziuś :-) jak jest zdrowy to wszystko przyśpiesza :-) masz szczęście :-) te krzesełko jest z BabyOno???

tak z Baby Ono :-) polecam :-) zastanawiam sie nad chodzikiem...ale wszyscy mi mówią ze jestem za wygodna!sama niewiem...

Gość gośćAsiek
Witam jest ktoś z rocznika 1986 i stara się o pierwszą ciąże ???