Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaInowyTOPIK

Mamy rocznik 1986-zapraszam!!!

Polecane posty

no rzeczywiście fajnie Ci sie udalo z tym mieszkaniem :-) my tez szukaliśmy ale narazie stop bo zima idzie,dopiuero po zimie bedziemy dalej szukać :-) witam Lorinke :-) duże już Twoje dzieciatko :-) a my jeszcze takie maleństwa mamy :-) przynajmniej czegoś sie dowiemy nowego?

ja ide dzisiaj do teściowe,o 17 sie z nią umówiłam :-) widziałam jak myje okna,pewnie bedzie mi dzisiaj narzekać jak ją krzyże bolą :-)

cześć!ja też jestem 86 rocznik. :-) CZYTAM WASZE WYPOWIEDZI I DOŁĄCZAM DO WAS ;-) my teraz przeprowadzamy sie bo wcześniej mieszkalismy u moich rodziców,fajne mieszkanko w domku na parterze za 380zł czynsz :-)

Gość nowaInowyTOPIK
cześć!aż sie zdziwiałam że mój topik przetrwał :-) ale fajnie :-) dawno tu nie zaglądałam a tu patrze a mój topik na drugim miejscu :-) musze teraz poczytać wszystko sobie pozdrawiam :-)

natka to współczuje narzekania :-) hehe moja też ciągle narzeka że ile ona to musi robić,nikt jej nie pomaga wszystko sama itd :-) ale ja to mam gdzieś,dwie dupy i wielce ma co robić!!!dzieci z domu poszły to teraz płaszcy tyłek głupia :-)

natasza poważnie???? :-) :-) :-) :-) ja z Tarnowskich Gór :-) to wcale nie tak daleko mnie :-)

szoooooook :-) cześć Wiolcia :-) to ja Monika,kuzynka Oli- pani pielęgniarka hehe :-) poznalam na fotkach,dobrze że je masz :-)

tyle że ja musze teraz lecieć,nie bedzie mnie jakiś czas,może bede wieczorem.odezwij sie na gg :-) pozdrawiam napisz mi jak Oskarek :-) wogole nie wiedzialam ze ty urodzilas,Ola mi powiedziala :-) ale dopiero w maju jak byla u mnie :-) byłam w szoku,a wiesz że Elwira też ma dziecko?zresztą na gg pogadamy papa

Gość alunia510
czesc dziewczyny.czy jest tu jakas przyszla MAMUSIA z tego rocznika?

Gość diabeł 12
ale z was ruchawice skoro w tym wieku już niańczycie bachory, pogratulować.

cześć anula :-) narazie nie ma,jestes pierwsza,a na kiedy termin? tego wscipskiego pomarańcze ignoruje :-) już cie tu nie ma FUJ FUJ FUJ FUJ UCIEKAJ!!!hehhe

witam,,, przyznam ze was nieraz podczytuje ...wiec moze i zaczne pisać:D:D:D Ciesze się ze powstał taki topik..z naszego rocznika.

oj trzeba go rozkrecic ja tylko na minutke bylismy na spacerku w parku karmilismy wiewiorki maly mial radoche zajadaly sie herbatnikiami z czekolada rozpuszczone te wiewiorki -ciastka jedza hehehe! a teraz zabieram sie za drugie danie bo moj P za 30 min wroci z pracy wiec musze sie streszczac zajrze do was ok 21 pewnie i tak juz was nie bedzie bo u was to juz 22 ide robic papapa!!!

cześć :-) ja już jestem wolna,od godziny ale mąż przyjechał z pracy i trzeba było porozmawiać:-) byliśmy u babci,ale mały był troszke zmierzły,może nie aż tak ale nie chciał leżeć tylko najlepiej chodzić.Przed chwila byłam zobaczyć do jego pokoiku,a on na brzuszku śpi :-) przekręcilam go na plecki to on znowu na brzuszek,narazie go zostawilam ale za chwile znowu polece go dać na plecyki,to mały brzdąc :-)

ja nie mam sił dzisiaj,ide spać :-( dobranoc :-( jestem wykończona D O B R A N O C ******************************************************************************************************************************************************************************

Gość puk puk puk haloooo
jest tu kto?

ja też jestem,szkrabek śpi,ciekawe ile bedzie spał?narazie godzine czasu,wczoraj spał o tej porze 3 godziny!!!!a ja zamiast posprzątać to siedze :-) nie chce mi sie ;-)