suzitka 0 Napisano Październik 3, 2007 we srode (26.09) wrocilam ze skandynawii okres mial sie pojawic 1 pazdziernika i nie ma mam regularne miesiaczki czy zmiana klimatu moze opoznic okres ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Październik 3, 2007 halooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak najbardziej Napisano Październik 3, 2007 Ja po zmianie klimatu z nizinnego na górski nie mialam miesiączki 6 miesięcy i dopiero zastrzyki wywolały okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Październik 3, 2007 ciazy raczej nie wchodzi w gre, okres mialam lipiec sierpien wrzesien, z pelnymi objawami :) miesiaczkowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możemoże... Napisano Październik 3, 2007 zmiana klimatu tak przesunęła termin jajeczkowania,że jestem w ciąży...tak,tak--spodziewałam sie miesiączki a nie jajeczkowania,do tej pory chodzilo jak w zegarku...jestem przeszczęsliwa...świadomie bym się nie zdecydowala a tak zadecydowała natura..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Październik 3, 2007 gratuluje :) ale ja nie chce byc w cciazy jesce : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach