Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemica

mam bardzo powązny problem...

Polecane posty

Gość problemica
otóż jesteśmy małżeństwem od 4 m-cy a od dwóch kochamy sie raz na miesiąć...jakoś nie mam ochoty, ciągłe zmeczenie, a bedaw podróży poślubnej kochalismy sie po 3-4 razy dziennie, i odkad przyjechaliśmy do posli to nie kochamy sie juz tyle...tak j.w nie wiem co robic mąz proboje mnie podniecic a ja sie tylko jestem zła...ale bardzo mi przykro bo on nie wie co ejst...( powiedzcie moze to bym spowodawane nadżerką?

Gość problemica
pomoze ktoś doradzi

Gość psyccholog
wydaje mi się ,że to raczej nie problem ewentualnej nadżerki lecz obniżonego nastroju emocjalnego! jezeli taki stan się długo utrzymuje to może być sygnałem depresji!Brakuje mi bardziej szczegółowych opisów twego obecnego stanu i nie chodzi mi tylko o wieczory z mężem ale o przebieg całego dnia jak i stosunek do otoczenia?!

Gość problemica
psyccholog otóż w ciągu dnia tez często jestem smutna, krzycze, obrazam sie na męza po czym zaraz przepraszam. często jestem zamyślona, ktoś na mnie lekko krzyknie ja w płacz:/ nie wiem juz co mam ze sobą robić, wszystko mnie przerasta:( a co tabletki anty?? bo nigdy nie uzywałam:/

Gość plisssssssssssssssssssssssss
ktoś pomoże jeszce?

Gość kasiunka 22
pomóżcie:)

Gość to chyba depresja
pij Melise,słuchaj muzyki relaksującej,chodź częściej na spacery,i postaraj się zrelaksować i wyciszyć!!ja nie raz też tak mam!może to dopiero wychodzi stres jaki Ci towarzyszył w czasie wesela? głowa do góry,walcz z tym!!

Gość psyccholog
kochana to mi za dobrze nie wygląda co prawda jest tu mało opisu tzn. jest zbyt ogólny a do postawienia jakiejkolwiek diagnozy potrzebny jest szerszy wywiad!Zmiana nastroju na jesień może być jednym z objawów depresji.Czy twoje objawy się nasilają z każdym tygodniem?Czy rono masz gorszy nastrój niż wieczorem?pozostaje mi dużo pytań bez odpowiedzi i ciężko określić twój stan! jeśli chcesz o tym pogadać daj znać a podam ci nr gg! pozdrawiam!

Gość psyccholog
p.s pracuje w tej branży więc jestem w temacie!

Gość psyccholog
widze ,że moja dalsza pomoc jest raczej zbędna.

Skoro nie wiesz, co to tabletki anty i nigdy ich nie brałaś, a przedtem kochaliście się 3-4 razy dziennie, to najprawdopodobniej JESTEŚ W CIĄŻY, hormony Ci szaleją i stąd te zmienne nastroje. Proste.