Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcik 25

potrzebuje porady,pilne!

Polecane posty

Gość Ewcik 25

czy mozecie sie wypowiedziec? ide na wesele, mam śliwkowa sukienke, czy beda pasowac do niej buty w kolorze czerwono-bordowym. kupilabym do tego jakis dodatek(wisiorek, torebe) w tym samym kolorze co buty.

ciężko coś powiedzieć jak się nie widzi tego ale śliwokowy bordowy i czerwony w jednym stroju to chyba będzie troszkę jarmarcznie wyglądać :)

Gość walker texas ranger

Gość walker texas ranger
RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA MŁODZIEŻY W ZAKRESIE PIŁKI SIATKOWEJ Proponowany w tej pracy układ metodyczny kolejności nauczania poszczególnych elementów techniki gry nie jest rozwiązaniem ostatecznym. Faktyczna długość trwania poszczególnych okresów nauczania i doskonalenia poszczególnych elementów techniki jest zależna w pierwszym rzędzie od poziomu sprawności grupy. Ze względu na różnice osobnicze w nauce elementów wynika przesłanka indywidualnego traktowania na treningu.

Gość ino Mózgojeby pijeta i do
niczego się nie nadajeta !!!

Gość Bezmózgowcy Mozgojeby

Gość czarne najlepsze
nie zakladaj czerwonych... bedziesz wygladac, delikatnie mowiac, jak orgia kolorów. Nie powinno sie zakladac sliwkowego i czerwono bordowego. A jesli chodzi o dodtaki to nie bedziesz przeciez z torebka non stop siedziec/tanczyc

Gość Ewcik 25
dziekuje za pomoc

Gość guta
czarne bedą bezpieczne,śliwka dobrze wygląda przy zieleni np. korale, apaszka czy bransoletka

Gość swinkowaaaaa
raczej wybierz czarne...

Gość Mama_Świnki
cześć swinkowaaaaa:) Ewcik 25>>>zależy co to za sukenka ta śliwkowa. Jak to jest dość okazały model szeleszcząco błyszczący to nie wiem, musiałabym zobaczyć... Jeśli to jest coś w miarę przy ciele, matowe lub błyszczące, ale z niewzorzystego materiału (w sensie bez żadnych żłobionych wzorków, wstawek koronkowych itp.) i do kolan to może i będą pasowały te buty (ale na 100% daruj sobie dodatki w kolorze butów, załóż z biżuterii coś np. złotego, lub czarnego) Torebkę wybierz czarną! Pozdrawiam

Gość swinkowaaaaa
jek mama_swinki, i co z prosiaczka nici?

Gość Mama_Świnki
Zapomniałam dodać, że te buty oblecą w sytuacji (do opcji jaką Ci opisałam) pod warunkiem, że sią matowe i się nie błyszczą (np. są zamszowe a broń boże nie lakierowane)

Gość swinkowaaaaa
w sumie racja, w cale nie jest powiedziane, ze bytu musza pasowac kolorem do sukienki. wszystko zalezy od suienki i tego jak sie komponuje calosc. ja czasem do czarnej sukienki z rozowa halka nosze biale wysokie szpilki i wyglada super , wiec przymierz, popatrz w lustro albo spytaj kogos ... a moze zlote dodatki i zlote buty?

Gość Mama_Świnki
Niestety nici:( ale jeszcze poszukam hodowcy gołych świnek i Misio potrzyma taką. Wtedy zobaczymy, może będzie ok...

Gość swinkowaaaaa
moze kot?

Gość Mama_Świnki
ja uwielbiam koty, ale Misio i na kotka ma alergię:( ...ehhh...planujemy Devon Rexa w przyszłości.

Gość swinkowaaaaa
ja chyba tez mam alergie na koty, ale francy nie oddam :)

Gość ale jak to będzie
zależy właśnie od tej cholernej alergii...qurcze to jest okropne tak mieć alergię na wszystkie zwierzątka....w sumie to rybki chyba podchodzą najbardziej:P ...co jest bardzo lichą pociechą

Gość Mama_Świnki
ale wiesz co, mój miś dostaje pokrzywki na całym ciele i się dusi. I to w pierwszych minutach kontaktu:(

Gość Mama_Świnki
a masz jakiegoś rasowego, czy dachowca? Ja miałam kiedyś fantastycznego kociambra, całego czarnego jakby z tygrysim centkiem prześwitującym, ale już nie mam go..ehhh...ale to był kot...

Gość swinkowaaaaa
najbardziej rasowego pod sloncem dachowca. wyglada jak krowa bialo- czarna i ma totalnie niepokolei w lepetynie

Gość Mama_Świnki
hyhy:) Koty są o tyle fajniejsze od psów, że mają różne dzikie pomysły:) Podobał mi się Twój komentarz z autem i lodem :D

Gość swinkowaaaaa
moj kretyn ( chlopak znaczy sie) chcial kiedys Francusie zlapac, prawie ja mial a ona uciekla tak,ze on rozcial sobie glowe na pol o termostat. krwi bylo co niemaia a moja kotunia cudna,znalazla sobie jedyna niezakrwiona plytke w lazience, siadla na niej i pogarda patrzyla na niego :) oj jest przemadra i przezlosliwa