Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natka900

Jeszcze raz o ząbki!

Polecane posty

Mam pytanko w sprawie ząbkowania,już pisalam że łyżeczka sprawdzałam i stukało :-) ale nic nie wida c,i jak to wygląda,to jest kwestia paru dni przebicia sie zabkow?Martwie sie bo wygląda na to że przebijaja sie nawet 3 ząbki :-( to chyba nie ejst dobrze ze aż tyle?Jak sądzicie?

Gość przestan panikowac
mojemu dziecku wyrzynały sie pierwsze zabki w 10 miesiacu i 4 naraz

jeeezu!przestań panikować!kobieto ja nie panikuje!pytam sie tylko bo sie martwie!zadaje pytanie jeśli już stuka o łyzeczke to ile może trwać przebicie sie?!!!

natka dlugooo... mojej juz nawet widac biale plamki pod dziasełkiem a juz czekam i czekam i nic. lekarka twierdzi ze do 2 tyg powinno cos wyjsc. cierpliwie czekaj :)

są tu takie głupie babska!ona niech sama sie nazwie ale inaczej!! ;-) natko z tego co wiem może już jutro bedzie widoczny ząbek,ja też slyszalam ze jak idą iles na arzto nie za dobrze,ale ciesz sie ze 6 mies bo za wczesnie to zle!!!

MaMani ja tam lekarzom nie wierze,jak miał 2 miesiące powiedziała że idą zeby :-) i bedzie miał bardzo szybko już pierwszy,wszyscy sie ze mnie smiali,jeszcze wczoraj nic nie stukalo,doopiero dzisia i co 6 miesiecy i teraz dopiero idą zęby. :-)