Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doris19

Czy ktoś stosuje lub stosował na trądzik krem No-Scar

Polecane posty

Zakupiłam ostatnio ten krem bo słyszałam o nim wiele dobrego jeżeli chodzi o blizny po trądziku i sam trądzik, może ktoś stosuje i może się ze mną podzielić wrażeniami???:)

Uzywam go prawie 2 miesiace i uwazam ze jest super:)Tradzik jest naprawde mniejszy ,duzo mniej grudek ale jezeli chodzi o blizny to nie jest zbyt dobry

Sorki ja mam odpowiednik no-scar,acne-derm jest o polowe tanszy i jest tak samo dobbry

MNIE CHODZI I O TRĄDZIK I O BLIZNY szukałam takiego preparatu który by był na te dwie dolegliwości,za bardzo nie mogę powiedzieć czegos o efektach bo stosuje go dopiero tydzień ale chciałabym wiedzieć coś więcej na jego temat.

no ale acne derm z tego co wiem działa trochę inaczej jak no-scar,ma zupełnie inną substancję no ale może agula ma racje ze jest jego odpowiednikiem ja nigdy nie stosowałam acne dermu więc nie wiem

Gość wiem że no-scar jest
świetny na blizny tylko ze trzeba go systematycznie stosować i przez dośc długi czas ale jakie jest jego działanie antytrądzikowe to niestety nie ma pojęcia

Gość Słomka .
Ja ten krem stosuje od dwóch miecięcy , bo po trądziku zostały mi STRASZNE blizny . Nie da sie opisać ich słowami . i jak na razie nie widzę , żeby bluzny się zmniejszyły , wyblakły , czy znikły . Chodź na trądzik może i działa . Nie wyskakują ropniaki i twarz o wiele ładniejsza . ; - ) Mimo wszystko , stosuję go nadal . To będzie początek drugiego pojemniczka . Ysz , ale najgorsze , że krem tani nie jest . Jakieś 5o coś złoty . : - D

Gość naddia1
mi dzis pani derm. na blizny wlasnie i tradzik przepisala SKINOREN nie wiem czy to co warte pozdrawiam ja