Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivka_86

jaki prezent na parapetówkę?

Polecane posty

moj kolega kupuje zawsze \"niezbednik\" 6 kieliszkow do wodki (setki) i korkociag na pewno sie przyda :)

jak uzbieram trochę propozycji to będzie z czego wybrać :) to powinno być coś praktycznego, ozdobnego czy może 2 w 1?

Radzę uważać z ozdobami... Można nie trafić w gust obdarowanych. Lepiej dobry korkociąg, zestaw do otwierania wina, jakiś zestaw przyborów kuchennych (korkociag,otwieracz,lyzka do lodow etc.) albo alkohol.

Gość dobre czerwone wino
i nie przynos obrazu, bo gusta sa rozne.

Gość eryyyka
żubrówka palona to moim zdaniem wystarczajacy prezent, przynajmniej na moją parapetówkę znajomi wpadli z ciekawymi trunkami ;)

Gość gość
Ja na parapetówkę dostałam PRZEPIĘKNĄ tacę , taką która się rozkłąda i można jeść śniadanie w łóżku! Jest super!super!

Gość Kwiatekkkkkkkkkkk
Kwiatek i winko,szklaneczki

Gość gość
Świetnym i sprawdzonym prezentem, rzeczą, która znajdzie miejsce w każdym domu będą maty ochronne POLITRADER. Mam je w domu, więc wiem, co mówię i jestem z nich bardzo zadowolona - zakładasz taką matę pod krzesło obrotowe lub jakiś inny mebel ruchomy (barek, stolik itp) albo kładziesz na blat biurka pod laptopa i dzięki temu unikasz zarysowań i innych zniszczeń. Ładnie wtapia się w otoczenie, nie wyróżnia się, innymi słowy świetnie komponuje się z każdym wnętrzem.