Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca towarzysza

poszukiwania bratniej duszy

Polecane posty

Witajcie !! Szukam faceta, towarzysza w góry, na rower, takiego, wesołego, dowcipnego, miłego, który chętnie dotrzyma mi towarzystwa. Jestem szczupłą brunetką, mam 24 lata i dobrze byłoby gdyby On był w wieku 25 -30 lat. Jest tutaj ktoś taki? Tak żeby nie było.. to żadna prowokacja, to na poważnie.

żaden facet nie lubi łazić po górach??

Gość a czemu nie szukasz kobiety
szukasz po prostu faceta dla siebie , tak ?

Gość brzydall
A musi być ładny?

Komiczne.. niestety muszę najwpierw faceta dobrze poznać, by uprawiać z nim sex, taka juz jestem. Jeżeli kumpelstwo się przerodzi w coś pięknego.. słowem zaiskrzy .. to kto wie?? :)

szukam przyjaciela, a czy coś więcej z tego będzie to czas pokaże-- jak zawsze :)

brzydal-- nie musi byc ładny, ale mężczyzna musi byc troszkę ładniejszy od diabła. Musi być wesoły, dowcipny i ... oczywiscie wolny!

spoko, tylko wspomniałem o tym drobiazgu ;) Mysle, ze to nie jest dobre forum, do zawierania znajomosci osób mających wspólne hobby... nie lepiej poszukac na jakichs forach rowerowych, albo ogolnowycieczkowych?

komiczne-- świetny pomysł, a czy miałbys linki do takich stron ? Byłabym wdzięczna - na kafe na topiku o Tobie dam dobry komentarz :D

\"i ... oczywiscie wolny\" Ty to masz wymagania kobieto ;) a nie moze być przystojny ale nie wolny? :P

Wisz - nie znam linków, ale pamietam ze kiedy szukalem na necie informacji jaki rower sobie kupic, to dosc łatwo znalazłem sporo takich forów.. wpisz w google \"forum turystyka\" czy \"forum rowery\" - znajdziesz

Komiczne-- niestety. Musi być wolny. A co będzie jak się w nim zakocham? Co wtedy?? Ból i cierpienie? A w przyjaźń damsko- męską nie wierzę. Poza tym to nie są wymagania tylko podstawowe warunki jakie facet powinien spełniać żebym mogła z nim spędzac czas.

he he, ale ja nie chcę się zakochać w facecie, któy jast zajęty, więc to mnie nie dotyczy. Poza tym po co mi taki, któy w trakcie spaceru czy przejażdżki ze mną odbierałby telefony od ukochanej albo dzwonił do niej czy też myslami był przy niej.

jesliby sie z Tobą spotykał, to myslami nie byłby przy tamtej - gwarantuje Ci :) ale rozumiem, Twoj tok myslenia

Nie no, a jeśli będe chciała doniego zadzwonić, a On będzie miał wyłączony tel, bo będzie z nią. Zresztą zbaczamy z tematu. Szukam wolnego faceta, wesołego, dowcipnego, w wieku 25 - 30 lat.

Szubrawiec-- napisz cos o sobie, i dlaczego mogłabym akurat z Tobą chodzić po górkach??

rincewinde-- gdybym mieszkała blisko gór, nie szukałabym towarzysza, a góry też nie stanowiłyby dla mnie takiej atrakcji, byłyby codzienna formą spędzania wolnego czasu.

Ja... hmm moze odwrotnie... napisz czy nie jestes czasem marudzaca lala ktora po przejechaniu... przejsciu paru km stwierdzi ze to nie dla niej ;/

No i zdjecie nieodzowne... Twoje oczywiscie... nie musi byc w neglizu... Chce miec tylko pewnosc ze moja towarzyszka nie bedzie straszyc zwierzat i wedrujacych po szlaku :)

Szubrawiec-- za bardzo sie od siebie różnimy. Wiesz. Ja z takiego hobby nigdy nie zrezygnuje, a ciągnąć mnie nie trzeba mam duużo siły ;) I mój towarzysz też silny musi być

Co Ty tam o mnie wiesz... zadalem kilka pytan odpowiedz. Jeszcze jedno nie wyobrazam sobie dluzszej wedrowki z nieznajoma osoba... wczesniej musialby byc jedno dniowy wypad... lazenie niekoniecznie w gory.

jeśli uznam że warto bedzie dać komuś swoje zdjęcie, to w odpowiednim momencie. Poza tym nie mam pewności czy mnie nie oskubiesz ;))

szubrawiec-- pytanka ja tutaj zadaję, jeżeli facet mnie oczaruje, można pomysleć o spotkaniu. A jeżeli ci to nie odpowiada to trudno. Widocznie nie tak ma być :p