Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia_ŁDZ

Spodnie na zimę ... Skórzane ?

Polecane posty

rzeczywiscie JAKPOT - probuje chyba ten szajs sprzedac ;) ale to baznadziehny material skóropodobny i krój tez raczej taki \"średni\" ... Skóra ogolnie raczej się nie brudzi (po za powiedzmy ochlapaniem błotem itp - co latwo samemu zmyć) - jeśli już to głównie czyszczenia -prania wymagają podszewki ktore stykają się z ciałem i nasiąkają ludzkim potem ! Prawdziwa skórę - czyści się stosunkowo rzadko a jeśli już to w tzw. pralniach chemicznych (najlepiej jeszcze wyspecjalizowanych w skórze)! Oczywiscie od czasu do czasu można samemu przetrzeć wilgotną szmatką z odrobinką specjalanego srodka czyszczącego a na koniec powiedzmy \"na woskować\" rownież specjalnym środkiem chemicznym - konserwującym skórę! Niemniej raz na pare lat - warto oddać do czyszczenia chemicznego! Podszewka jesli jest odpinana - to pierzesz tak jak inne materialyz podobnej tkaniny! Podobnie jest chyba z materialami skóropodobnymi - jeśli juz to czyści się tylko chemicznie!

Gość You know who .
Ty mrnemo nie mozesz byc chyba az tak glupi, nie wierze :D Pierwsza sprawa, piszesz ciagle pod roznymi nickami - to juz chyba jest nie rozdwojenie jazni, tylko nie wiem jak to nazwac ? razy 8? :D Poza tym wklejasz gowno w ktorym i tak nikt nie bedzie lazil, zamiast zachecac, zniechecac . Wpierdalasz sie do kazdego tematu z tymi swoimi bzdetami, zalosne . Jackpoty sa super i z prawdziwej skory, nie, nie ja je sprzedaje i niestety nie moj rozmiar bo juz dawno bym je wziela, a nuz by sie kiedys przydaly . Nie masz pojecia co to za firma Jackpot i Cottonfield, wiec lepiej nie zabieraj glosu . I ostatnia sprawa - naucz sie czytac, przedmowczyni pila do "hmmmmmm" czyli do ciebie, ze wkleiles gowno . I odpusc sobie wpierdalanei sie do kazdego tematu ze swoimi "SKORA TO JEST TO" :D :D bo nie masz pojecia o ubieraniu sie . To ze ci staje na widok skor to juz twoj problem, to jest forum o modzie . ni epozdrawiam .

Gość You know who .
ps. nie zapomnij napisac "koniecznie zamiesc fotke w taki spodniach" :D :D :D

No prosze - uderz w stół a nożycie się odezwą :D Pan/i szajs JAKPOT poczul się urażony/a! Sorry kolego ale ja klamać nie będe , widze SZAJS to mowie SZAJS ! Owszem zgadzam sie firma jackpot jest raczej dobra firmą ale nawet najlepsze firmy mają lepsze i gorsze produkty! Moje wypowiedzi już od dłuzszego czasu zawsze zamieszczam od moim NICKIEM !!! (na samym początku zdarzalo mię się wtrącić to i owo bez logowania ale ze wzgledu na to ze wlasnie pózniej inni uzytkownicy zaczali podszywac sie pod moj nick zalozyłem STALEGO nicka i mam włączone automatyczne logowanie ;) A inną sprawą jest ze wiele osób (głównie płci meskiej ale nie tylko) ma podobne zdanie do mojego (kilku z nich wlasnie poznalem na tym forum) i wypowiada sie rowniez na tym forum! :) nie chce mi sie tlumaczyć raz jeszcze - już to mowilem - to tylko zbieżność poglądów już któryś tam twój poprzednik udowadnial ze to niby ja ale sam się pogrązyl w tych swoich \"dowodach\" ;) (odszukaj to sobie w jakims z moich tematow). Wrcając do tematu na allegro rzeczywiscie można trafic super okazje ale niesety nie codziennie... jak coś naprawdę ciekawego rzuci mi się w oczy , napewno zamieszcza linka bez żadnej kryptoreklamy! pozdrawiam wszystkich\" skóromaniaków\" i jeszcze bardziej \"skóromaniaczki\" ;)

Gość You know who.
Tak mlotku, doprawdy mam interes reklamowac spodnie jackpot . Wez sie stuknij w ten glupi lepek . / Jasne godziny, te same gadki myslisz ze ludzie sa glupi? Idz jeszcze popisz w kazdym temacie "skora to jest to!" :D Albo ktos zaklada temat "Potrzebuje ubior na slub/dyskoteke" . A nemo nie logujac sie albo zmieniajac nicka : "Najlepsze beda skorpodobne/skorzane" :D :D I wkleja jakas plastikowa tandete z allegro . Kogo chcesz oszukac czlowieku? Jak nie masz poczucia gustu i smaku, to moze sie lepiej sie nie udzielaj, bo tylko zniechecasz .

Oto moje propozycje http://img103.imagevenue.com/img.php?image=31794_leather_fashion_010_122_1039lo.jpg http://img179.imagevenue.com/view.php?image=31902_leather_fashion_011_122_83lo.jpg http://img199.imagevenue.com/view.php?image=31917_leather_fashion_012_122_211lo.jpg Nie mogę miec wplywu na innych podszywających się pod moj nick (moj jest zawsze na czarno ! ale wystarczy np. zrobić tylko kropkę i już to inny nick)! Nie mam tez wplywu na innych fanów kobiet w skórzanej odzieży zamieszczajacych fotki pod "przypadkowymi nickami"! Moge tylko zaapelowac - załóżcie stałe nicki i wypowiadajcie sie na "rownych prawach z inymi i NIE WSTYDZCIE się swoich poglądow! Jak np. ten kretyn z powyzszej odpowiedzi ktory sam nie posiada stałego nicka a krytykuje innych ktorzy zamieszczą fotke bez logowania ! :D

Gość a ja ma w d YOU KNOW WHO
nie bedzie mi tu nikt kazal zakladac nicka lub mowic kiedy mam wklejac fotke! Widze temat ktory mnie interesuje to sobie zamiesczam !!! O prosze - super azjatka w skorzanych spodniach: http://img324.imageshack.us/my.php?image=inleather009eu0.jpg a do YOU KNOW WHO mam 3 słowa: YOU FUCK YOU :D :D :D

Gość Torrenss
a mi sie podobaja te spodnie sarah-pantani sa na maxa fajne

Gość torrenss
jesli to jewst mozliwe to dlaczego nie :)

Gość ciekawe ciekawe ciekawe

Gość ja w tym roku jeszcze zadnej
nie widzialem ale jesien dopiero sie zaczyna....

Gość a widział ktos jakies takie
spodnie w jakim firmowym sklepie i po ile ?

Gość carrra
sprawdz Miss Sixty na Allegro, czesto sa fajne spodnie

Gość ale miss sixty to chyba tylko
SKOROPODOBNE a nie z prawdziwej skóry...

Gość carra
tak, ale jakosc pierwsza klasa, ktora widziala i nosiła ta wie ;)

Gość na tą jesien i zime mają
się w koncu masowo pojawić! Jakie kupic ?

Gość ja tez bym kupila na jesien
ale takie modne, mlodziezowe, gdzie takie dostac ? moga byc skóropodobne

@@Madzia_ŁDZ jak dla mnie to dziwne uczucie jest jak skóra bezpośrednio przylega do skóry ;) kup coś w second hand, na probę zobaczysz czy wygodne :)