Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość por arriba

mam pytanie takie

Polecane posty

Gość por arriba

Czy po slodyczach wyskakuja pryszcze czy to tylko bzdura??? moja cera wyglada niezdrowo czy to sprawka cukru,ktorego nie potrafie sobie ani na jeden dzien odmowic? niektorzy twierdza,ze nie ma on zadnego negatywnego wplywu na cere ale ja juz nie wiem co mam myslec

Gość por arriba
no szkoda,ze nikt nie ma ochoty cos poradzic

tak po słodyczach i pikantnych przyprawach ale mysle ze to sie dzieje tylko w młodym wieku, okresie dojrzewania, problemach tradzikowych mnie juz koło 30 nic nie zaskakuje i wyskakuje :)

Gość to nie jest reguła
bo znam ludzi którzy jedzą co chcą i nigdy syfka nie mieli i takich, którzy muszą uważać. Zamiast się pytać na forum to sprawdź jak jest u ciebie

no pewnie ze jedzenie czekolady i slodyczy nie powoduje zadnych wypryskow. jedynym jedzeniem ktore moze pogorszyc stan skory jest sushi skorupiaki i sos sojowy:P tzn te potrawy ktore zawieraja duza ilosc jodu:)

Gość por arriba
widzicie ,kazdy mowi cos innego,nie jestem nastolatka, a mam ciagle pryszcze,nie pamietam kiedy moja cera byla nieskazitelnie gladka,i jak tu dojsc do tego co szkodzi na cere,moze wypowiedzial by sie ktos,kto ze slodyczami mal nieprzyjemne doswiadczenia a po ich odstawieniu bylo znacznie lepiej,bo u mnie ciagle tak samo,chyba wszystko mi szkodzi

Gość
słodycze, ostre przyprawy jak najbardziej powodują pryszcze;) por arriba twój problem moze tkwić w hormonach, skoro jestes dorosła i nadal masz pryszcze;)