Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avika

fatalna diagnoza

Polecane posty

Gość avika

Witajcie, prosze o porade Moja znajoma dzisiaj dowiedziala sie ze ma raka(zlosliwego). w piatek ma juz jechac do szpitala na onkologie. Chcialabym ja odwiedzic, porozmawiac, bo jest mi bliska, a poza tym wspomoc, bo nie ma oparcia w swoim mezu. Jednak , gdy jej matka chciala do niej poojechac- odmowila. Jestesmy dla siebie prawie jak siostry... pojechac czy odpuscic, a nie wiadomo jak ala sprawa dalej sie potoczy pomozcie podjac najrozsadniejsza decyzje

Gość avika
no tak chyba powinnam zrobic, co najgorsze, operacje na otwartym brzuchy miala robiona w sierpniu a dopiero dzisiaj wyniki dostala, Bog jeden wie co tam sie moglo porobic przez te trzy miesiace:( Na pewno jest zalamana, bo kto by nie byl Straszna tragedia Ashley- dziekuje za odpowiedz 🌼

znam osobe która wyszła z tak fatalnego raka, ze szok, wszystko jest mozliwe i trzeba wierzyc musisz dac jej troche swojej siły i energii

Gość avika
No tak dziewczyny ale ona ma jeszcze ogromna anemie. Dzwonilam do niej , poszla do kosciola, jej szanownego meza nie ma w domu, sa tylko dwie corki ktore jeszcze o niczym nie wiedza. Trzeba dac jej wsparcie w tym najtrudniejszym momencie, choc ciezko powstrzymac lzy