Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciarrra

skorpion + lew

Polecane posty

jestem Skorpionicą, mój chłopak jest Lwem, kłócimy się niemiłosiernie i żadne nie chce odpuścić, za to ciągnie nas do siebie tak że nawet po takich strasznych kłótniach wszystko jest po krótkim czasie ok bo nie możemy bez siebie żyć :) Oboje jesteśmy zazdrośni i pamiętliwi, to trochę utrudnia współpracę ale jakoś jeszcze ze sobą wytrzymujemy :)

my tez jestesmy o siebie zadrosni. tym bardziej ze kolo ,mojego Kochania kreci sie zawsze pelno "sępów" 🖐️

do kobiety Skorpion polecam Panów-Wagi albo Skorpionów, Pani Skorpion z Panem Strzelcem się zanudzi, bo na wszystko się godzi :) co do relacji z Lwem to ja osobiście nie wyobrażam sobie, chyba się często kłócicie?!

Gość onimek
jest NAS naprawde duuuuuuuzo. wszechobecna wszedlobylska zgraja mozesz czuc oddech nasz na plecach... hahahahahahahaha

Gość kobieta z ktora przezylam sex

Gość mruszuś
skorpionka : i to sie rozumie 🖐️

poczekam az wroci z pracy to rzuce sie na niego i wykorzystam w korytarzu. hahahahaha

Gość niunieczka.
Michaił Pravda --- zdecydowanie wybuchowa, ale jaka urocza, lwy sa bardzo kochajace, oddane sobie, a co do innej strony to zero w nich skromności :P

Gość jokitoki2422
mialem kobiete spod znaku skorpiona. ja jestem lwem. jesli chodzi o lozko byla nieziemsko boska. wprost ideal...

Gość K.P.
No skorpiony jesli chodzi o erotyke to chyba wladcy wszechswiata ;) Sam jestem skorpionem i jeszcze nie udalo mi sie nikogo zawiesc. Zreszta kontakty "fizyczne" to nasze naturalne srodowisko ;) Gorzej jest z uczuciami bo strasznie zaborczy, zazdrosni- to tez z doswiadczenia. Prawda jest taka w przypadku skorpiona. Jesli w luzku sie nie uklada zwiazek jest skazany na kleske...

Gość idosufhsjk
o tak to jest prawda. jesli w lozku sie ulozy to w zyciu tez. przynajmniej w znacznym przypadku.