Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....latka

****** NIE NAWIDZĘ SIEBIE *********

Polecane posty

Gość ....latka

Kolejny raz zrobiłam coś czego żałuję.Rozkochałam w sobie mężczyznę do którego na dzień dzisiejszy nie wiem co czuję .Na początku myślałam,że to "ten jedyny" a po miesiącu znajomośći mam mętlik w głowie.Nie wiem nawet jak sie z tego bezpiecznie wycofać. Nie nawidzę siebie za to!! Chyba nie jestem zdolna do życia z drugim człowiekiem skoro w moich poprzednich związkach miałam to samo. Nie wierzę w miłość.....z doświadczenia wiem,że istnieje tyllko ZAUROCZENIE.Dziękuję to wszystko co miałam do powiedzenia.

Gość nie jestem zlosliwa
naucz sie zasad pisowni

Gość elinka87.
wychodzi na to ze lubisz kokietować, rozkochiwać w sobie mezczyzn ale żeby coś poważnego to już nie, nie ten. Albo przestan ich nakrecac albo zawczasu sie zawsze wycofuj żeby nie zajsc daleko tak jak teraz, by nie myslelał ze jesteście już para, staraj najpierw tego kogos poznać.

Gość a ja powiem tak....
wiesz ja tez tak myslalam poki sie na dobre nie rozstalam teraz wiem ze to jednak była miłosc ale ja akurat sie ciesze ze moj zwiazek sie skonczył bo to nie jest dobry chłopak wiem jednak ze tylko jego tak naprawde kochałam..

Gość ....latka
nie chodzi o to,że lubię kokietować...na samym początku miałam dobre zamiary...po czasie okazało się ,że to jednak nie jest to czego szukałam .